Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj čovjek je nogomet igrao s osmijehom. Uživao je u njemu. Zato mi je bio i ostao najdraži nogometaš ikad.
Najdrazi fudbaler ikad !
Kakve veze Cristiano Ronaldo i Messi imaju sa ovim klipom, nije mi jasno? Odma ko je bolji. Boze naroda iskomplekirana. Sta ce ovaj, sta ce onaj, tako u nedogled, e svasta. Bas bih volio da nema njih dvojice pa da vidim kome bi se danas divili. Svako u svoje vrijeme, Ronaldinho je genije, isto kao i Ronaldo i Zidane u svoje vrijeme, kao nekad Maradona i td. A vecu majstoriju je konkretno Hadji napravio na ovom klipu, nego novinarcic budala.
R10 nikad niko njemu sličan, da nije volio izlaske mogao je biti najbolji ikad jer je bio talentovan ko Messi i Ronaldo skupa!
Kakav Messi kakav C. Ronaldo... RONALDINHO majstor!
Rutko je tito za njega bio
Najraskosniji fudbalski talent ikad.