Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce Fm biti u Srbiji???????????
samo je losha bila zbog faulova penala i crvenih kartona nikada ne znash jesi li zasluzhio il nisi!!!
Dobro imaju i dosta promasaja poput Tsigalka,Nikiforenka,Brathena... Ali zato sam tu otkrio neke igrace za koje prije nikad nisam cuo a sad su zvjezde kao:Baloteli,Fred,Breno,Marchelo,Giovinico...
Slazem se, igra je GIGANT.
Daleko najbolja igra s obzirom na to koliko informacija ima o igračima i o kojem se broju radi. Najbolji dio igre su mi transferi i spremanje taktike pred utakmicu.
http://fkbutmir.blogger.ba/
Najbolja igra ikad. Vecina sada trenutnih zjvezda bile su predstavljene kao potencijalne zvijezde prije nego sto su to postale u pravom zivotu. Robinho, Eto dok je jos igrao u Realu itd itd.