Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje ćeš Kasiljasa na klupu, čovjek te vadi kad god š.u.p.ci gore ispadnu
SUDIJE KRIVEEEE
Ma da ti nisi malo iskompleksiran, ha?
dragi balavče. bio sam i u tom museu (da bi vidio Kodru) i na stadionu al čisto onako, turistički. ti si garant na ekskurziji bio ? haha nisam uličar da idem gledati Sarajevo-Orašije niti Željo-Gabela. završio fax, zaposlio se pa svojim parama barem 2,3 puta godišnje odem gledati svoj voljeni Dortmund. šta kažeš na to balavac?
Vidi druze,nisam bas bio u mogucnosti ic gledati tekmu svog tima, ali sam dva puta u prolazu bio na NOU CAMP, znaci boravio sam ukupno odprilike par sati sto u njihovim shopovima,sto u muzeju, sto na stadionu, al i to mi je dovoljno za razliku od tebe, sto ides i recimo neku tuzl.Slobodu pratis !!! ae BOk
husejnoviv Cik nek mene neko ostavi na klupi!
Mourinho ti ne bi bio dobar ni za FK Zeljeznicara
mourinho special one??? ma ne, mourinho je glupan one!!!!
jaooo navijača Barcelone svi postali stručnjaci od kad su pojeli čips sa Ronaldhinom,. zgadiste fudbal, španiju i barcelonu ooo balavurdijo. koliko s puta otišao pogledati meč tima za koji se navija ?
Real ne treba kupovati nove igrace, vec novog trenera,jer ovaj im donese veliki minus u Madrid -16,ako ovako nastavi bice im veoma hladno u Madridu !!
problem je ronaldo,pepe,carvaljo,esien,kedira,ozil,iguain,benzema,marselo,dimarijaitd jednostavno murinjo je neznalica covjek je u potpunosti unistio klub,igrace igraci su bez volje,nezna promjeniti taktiku nezna sistem igre okrenuti taj lik treba odmor tj treba trenirati reprezentaciju PORTUGALA. I VRIJEME JE DA SE REAL OKRENE KUPOVINI ŠPANSKI NOGOMETASA A NE STRANCE DOVODITI U KLUB KOJI NEMAJU VEZE SA ŠPANSKIM NOGOMETOM. evo rcimo kada su igrali zidan ,figo,bekam,ronaldo,raul,igralo se od noge do noge kao barselona danas zato sto su bili majstori nogometa a ovo danas u realu ja vidim ragbiste dudiste karatase takvadoiste i sve ostale vrste boraca.a fudbalera na mapi.
pa imali i jedan klub da je on ostavio dobar utisak ,,,
MURINJO JE NAJVECA VARALICA OD TRENERA
ne navijam ni za kog,niti bilo koga mrzim,al ko je to casillas da ne smije sjediti na klupi.Trener je trener i ne smijes pogovarati. Vjerujem da je pametovao,i govorio ja moram ja sam najbolji. E neka je,nek se zna hijerarhija
evo sada ne znam da li bih dorućkovao zbog ove situacije, zaboli me.....
Slažem se... Nije im se pomoglo, a to je velki udarac za njih :D Iako im je sudija opet veći dio utakmice navlačio na početku sviran ofsajd igraču malage koji je izašao sam iako nije bio pa je bilo jedno igranje rukom esiena pa možda faul kod prvog gola reala i ono opet namjerno udaranje pepea prošlo samo sa žutim kartonom