Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🚂naprijed zeljo...ljubavi moja💙
NAPOKON DA IGRAMO I PO ZIMI NA MIRU I DA REPKA MOZE IGRATI U NAS SARAJEVU. VOLIM TE ŽELJO!
@Kumar Sama pomen na državu je SRAMOTA za evropske standarde ne znam zašto vam toliko pada teško bruka zbog loše fudbalske infrastrukture. Ljudi se mogu smijati samo onim koji imaju uređene države i standard da im se to desi a u BiH to nije bruka to je realnost.
@Kumar Da li je tebi u cilju da BiH ima samo jedan dobar teren (kojeg su UEFA i savez uradili) ili da imamo birati gdje ce repka da igra? Zasto tolika zavist na ovim prostorima. Muka mi je vise od toga. Kakvog smo retardiranog mentaliteta i kad se nesto gradi mi negodujemo i krivo nam sto se gradi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljepota! Samo je malo nejasno šta će se raditi u okviru rekonstrukcije. Nova drenaža je sigurna, ona je prioritet. Grijači su izgleda još uvijek upitni gledajući na stavku o njima "ponudu dostaviti sa i bez sistema grijanja terena" a nejasno je da li će se postavljati novi travnjak ili će stari vraćati. Jedno je sigurno, za 500 000 KM koliko će grad dati mogu samo jednu stavku od ove tri uraditi. Dobro bi bilo kada bi neko napravio intervju pa da ovo malo pojasne.
Imas vec intervju na stranici Zeljeznicara. Ide se na dvije opcije. Jedna je da se uradi dobra drenaza koja moze primiti ogromne kolicine vode tako da se moze neometano igrati i po pljusku ili ce se ici na opciju sa jednom ''osrednjom'' drenazom sa grijacima kao sto je u Zenici (iako se ti grijaci jos nisu ukljucivali)
Ja ove ljubomore ,otkada je to sto volis i finasijski pomoci sramota, a nije sramota nemati i ne truditi se da imas, ah da vi ste naucili da vam drzava da i igrace i stadion jer niste nikad svojim trudom i zalaganjem napravili nista ,jeli tako bordo lijencuge
finansijski *
Podrska Zelji i istorijskoj Grbavici...ma vala nek nema vise istorije i krompirista kao protiv Belgije.
Kad će tender za prijem normalnih navijača ? :D Džaba sva ulaganja ako nema financijske podloge za održavanje.
Nadati se da cete ubrzo imati kandidate.Samo naprijes
Svi smo Zeljini LjoZe je nas
Svakako podrska velika.Imamo dva stadiona i od njih treba napraviti svjetsku silu i sliku
sad cu se ja javit
LOT 1. Plavi dizel, LOT.2. Krompir za sadnju, LOT 3. Radna snaga, etc etc
@x111tayson: I opet u svemu ispred vas. Bili ste i ostali drugi klub Sarajeva.
posadite paradajiz
rano je za tu sjetvu ....
nema ovdje pomoci.ovo treba iz temelja
kako ce se onda zvati? NEGrbavica :D sala mala...
Najbolji klub u drzavi! Jel pitarima dosao ikako onaj Bayern da rekonstruise stadion?
@Guardiola kako bi tek bilo da je na lavoru odigrana utakmica? Pa belgijanci bi mislili da su u kotlovnici zavrsili, sjeti se sta su amerikanci govorili za lavor
@Kumar jest jest padao je snijeg tada, u augustu. Takodjer sjeti se vikenda na kosevu poslije derbija zadnjeg. Oranica mrtva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)