Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakvih se huligana država treba rješavati po kratkom postupku
Na južnoj strani Stadiona "Asim Ferhatović Hase" lišili su slobode O.K., rođen 1992., nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja droga. Prilikom pretresa kod njega su pronađena i oduzeta četiri paketića sa zeljastom materijom koja asocira na marihuanu. Također, protiv O.K. je podnesena prekršajna prijava iz oblasti Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. - See more at: http://www.***/crna-hronika/187283-mup-ks-petorici-policajaca-ukazana-ljekarska-pomoc-nakon-utakmice. I ŠTA JE MURIJA TREBALA DA IM SE IZVINE ŠTO SU IH PRETRESLI. DNO DNA OD NAVIJACA
Pa nek prvo "svojim" navijacima podijele letke kako se treba ponasati na stadionima...
728
Ma joj bole bubrezi jel? hahaaaaa
I treba vas udarat, kad se budete znali ponasat onda vas niko nece ruzno pogledat a kamoli udarit, do tad dobre batine vam ne ginu, da bar malo skontate gdje vam je mjesto i sta vam je dozvoljeno, naucite se ponasat pa onda navijajte!
Ne mozes vise normalno ni otic na tekmu sjest i gledat od silnih narkomana i kretena koji se nazivaju navijacima
udri bagru
Ovakvi navijači (naše lige) neznaju bez razvaljivanja.
joj saopštenja i govana. Hebo ti klubove koji brane divljanje svojih navijača i staju u zaštitu istih a onda od države čije organe prozivaju traže pomoć i olakšice radi promašaja u svom poslovanju. ma trebali su i vas ispendrečiti sve redom.
Tokmace,logicno je da ce klub stati iza navijaca koji svojim prisustvom na utakmicama doprinose normalnom funkcioniranju kluba.I procitaj u tekstu pise da se osudjuje neselektivno udaranje navijaca.Nisu svi tu huligani i ne moze policija svoje frsutracije zbog protesta i slicnih sranja na normalnim ljudima lijeciti...
aha....pravo to funkcioniše normalno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)