Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god, nikad necemo staviti transparent tipa "igrajte picke", niti pasti na taj nivo da gadjamo igrace predmetima, niti cemo ih verbalno ponizavati kao sto neki "uvijek vjerni" navijaci rade. Zeljeznicar za zivot cijeli!!
Ali zato se redovno marišete međusobno na tribini, pucnjave u nav. prostorijama, bomba na stadionu itd. Ma melem ste i primjer navijačke kulture, nema šta....
Kako to mislis redovno?
neće igrati memija u srijedu izvodi djevojku na večeru hahahhahaahha
seljačko-klošarski klub bio i ostao,samo klošari i papci navijaju za želju pa na 7 dana prije utakmice sa sarajevom ne smiju hodati po gradu nego se sukljaju po tramvajima ne smiju kafu popiti u gradu nego im je mjesto okupljanja vilsonovo a i odatle će ih protjerati horde
evo diva, sakrijte se
željo je klošarsko-seljački klub i ovi ljudi koji su sad u klubu isti napuštaju čim legnu pare od uefe,nema ništa od istoka a kamoli cijelog stadiona,prodaju maglu tim jadnim navijačima,eto odštampali su 30 penzinerskih godišnih e zamislite klošare a jug zna se šta je leglo narkomanije i ološa koji gutaju apaurine i onda kad im dođu horde spuštaju glave nađu se u poslu,traže ih horde po grbavici oni se kriju prelaze navijati za sarajevo
NK Željo i FK Sarajevo su kao nokat i prst. Mi se Bosanci moramo poštovati svih narodnosti i vjera. Ja sam uvjeren da ima dosta navijača Želje i Sarajeva kako u Glamoču, tako i na Kupresu, ali i na Sokocu, Han-Pijesku, Višegradu.
joj kad ti neko obecava.....nije koda je sve u tvojoj kontroli, i to mozes obecavati do neba ali malo treba i sve ode u helac, ima tu bilion stvarih koje mugu da odu na strani nad kojim ti nemas nikakvu kontrolu
Da li je bio ofsajed protiv Širokog??? :)
Ofsajd* i da, bio je ofsajed :)
MALI PLAVI KARINASI ! druuuuuuuga liiigaaa
možda bi rezultati bili bolji da im sudi tekme Amav ili da svaku igraju protiv svojih znihGu havera iz Trebinja...Ovako im dolazi Sloboda a oni bez 3 igrača zadnje linije,Kosorić,Memija i onaj pakas B..
Dobra rstva je da je sloboda a ne neki ozbiljniji tim, huh
Volimo vas kada pobjedjujete i kada gubite.Sve vam je oprosteno ali u narednim utakmicama mora to malo bolje i ne sumnjamo da ce biti tako.VOLIM TE ZELJO.
Pa zalazu se oni, zalozi malo janjetine, malo sudzuke, prsuta,...
Grbavica :)
Nema veze pocetak je sezone sve se moze ispravit vi ste sampioni.. nismo supci ko komsije da vas blatimo. Drzava Zeljo !
Kompleks je čudo.
Pa lijecim ih pomalo :)