Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja juce jedini navijo za Alzir. Dadose gol, ja ustadoh i pljescem. Svabe nista. Nijemo posmatraju. Vise su volili Ruse.
Zrinjski je jedini nasljednik prijeratnog Veleža. Tako me majka učila, a ona je bila vatrena navijačica Veleža. Sada smo Ultrasi, s tim se treba pomiriti.
...a ona je bila ustasica.
Pogresno te mama ucila, samo je pitanje da li ce ikad postati toga svjesna
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mostar u srcu, Velez do groba
Vahid Halilhodžić, neizmjerljiva legenda, rodio se u poznatom stočarskom kraju u Jablanici Kada je došao u Mostar Asim Kamačo mu je postavljao štapove i učio ga da pravilno hoda. Vaha, ti si u Veležu bio idol i mi ti se klanjamo Zato Vahide, kada ti je račun u kafiću 8 KM reci konobaru «u redu je» a ne da uzimaš kusur da platiš parking u Jablanici Meho Dzeger
Meho Dzeger :))) nedostaje pravo :)))
Svi smo ponosni na njega!
a sta ja licno imam od njegovog uspjeha?ili uspjeha Alzira?
nemam ništa ali mi je drago što je uspio proći dalje, i to sa jednim Alžirom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)