Upućen apel za pomoć
0
FK Sloboda se ne miri s odlukom NSBiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje vam je istupite iz takmicenja, uhvatite se za ruke svi pa skupljajte stare novine i zeljezo, pa mozda skupite sta para da isplatite dugove... savez je sve sami go olos a i sloboda nije cvjecka, metar para ste pronevjerili od transfera koje ste ostvarili... najblje je da ga i UEFA ukine, ovo smece od takmicenja...
Enese Mesanovicu vrati pare mamicu ti lopovsku od sumnjivih transfera, nemoj sad da lajes na sve okolo kao kakav ker.Napad je najbolja odbrana.
Opa, kad nam sada poniste cijelo takmicenje. Auuu
nema od ovog nista,jednostavno pomirite se da vam je pusiona ili budite mangupi do kraja pa istupite iz lige i zalite se uefi.