Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja supljaka mila majko, koriste Srebrenicu kako bi kasu napunili da se odigra prva tekma u SA zbog navijaca i prodaje ulaznica. Pa komotno mogu pomaket utkamicu dan ranije. Ja levata iz Sarajeva. Nadam se da cem UEFA odbiti zahtjev, jer kad su ti mali upitanju oni imaju prednost igrati kod kuce prvu utakmicu.
1. Jebo ti levat mamu u usta. Javi se kad očima vidiš Evropu. 2. Pomaket?! HAHAHAHAHAHAHA
Ja 30 godina zivim vani a gdje ti zivis? Da ti rata nije bilo nebi mozda nigdje vani bio ili jos cumezis tu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A onda Kosevo stadion gledam ...
... prazan :-D
I takvog ga volim =)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lijep gest.
Ako im je stalo do obilježavanja 18. godišnjice genocida u Srebrenici što nisu pomjerili na dan ranije (10.06. - srijeda) i tad se igraju utakmice 1. pretkola lige uefa, a ne ostao 11. kad će isto igrati, ali eto kobajagi nije strašno što je u gostima. Sve su to jalijaši čaršijski.
@Durić a ko je rekao da će FK Sarajevo pobijediti. :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma skontali ako ih natrpaju u gostima da neće niko doći na uzvrat, pa bolje da više navijača dođe u prvom okršaju.
Malo si plitak.
hahaahhahaahahahhahahahaahahah legenda, dobro razmisljas
PRIKAŽI ODGOVORE (6)