Nakon produženog boravka
0
FK Sarajevo se vraća s priprema iz Čitluka
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo šta rade bivši igrači željezničara. sramota jedna da nam ovi štrumfovi brukaju državu prvo kradu televizore, a sad malo motaju... sramota velika. samo štrumfovi znaju da nas brukaju ko u bugarskoj, i izraelu. http://www.jutarnji.hr/predrag-simic-je--napuseni--igrac-u-hnl-u/1005500/
Evo prvi komentar, pa meljovac. Idite ba vježbajte http://fanshop.fcsarajevo.ba/
Jao jedva cekam derbi na kosevu da nag.uzimo jadne pitare
uh dobro je, zivi su ipak su im stigle one virsle
Sabanska posla
@Zlx Ja što vi u Tarčinu imate \"dobrih\"fazona......To je najnoviji? Da mi je samo vidjeti tvoju mamu na šta liči kada je odgojila takvog sina, koji zan cijeniti i poštovati ženski rod. Ništa novo od PRIMITIVACA koji sebe nazivaju navijačima Želje!!!!!!!!
@bolo Kako mama ?
@Dimitrijevići Evo velikog kluba, vraća se u svoj grad. Vidim da ste se neki dan bili zabrinuli, što je i normalno, jer je to ipak naš najveći klub! @SRAMOTA Šta si ti očekivao od strumfova, pa samo ljudi koji nisu svjesni sebe mogu igrati i navijati za taj klub sa Grbavice, hahahahahahaha......... Vidim da im tata moli političare da im renoviraju onaj kokošinjac od stadiona, eto na šta spadoše mali plavi (Džekine tranše sin čuva za Japan), hahahahahaha..... Njima se čovjek samo može smijati.......takovog kluba ni Tunguzija nema! Velikanu FKS puno sreće u nastavku priprema!!!!!
ahahahaha, pa ovako nešto mogu samo ovi šipci iz doline buhtli.
mami sam ti ga zabijo
@SRAMOTA! Ma sta vi imate pricati/pisati o necijoj sramoti !!!
SAMO JOS JEDAN U NIZU RACUNA KOJI CE DOCI ZA BORAVAK DOLE A KOJI NE MOZEMO PLATITI. IGRACI SU NAM BILI NA RIZI SVA TRI OBROKA PRIPREMA, PA STA OCEKUJEMO OD NJIH, DA TRCE KO BUSMANI PO PUSTINJI? NE MOZE BRACO PO BOJI, GLADNA USTA NE MOGU NI HODATI A KAMOLI TRCATI... JA ISKRENO VISE NEMAM SNAGE ZA BORBU, A SAMO MOLIM BO.GA DA OSTANEMO MAKAR U LIGI OVE SEZONE A SLJEDECU NEK NAM JE B,O.G NA POMOCI.
pitarcici ...zaledili...fuj..a gdje su im zubi?
Libo nas racku oo libo nas racku oo !