Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Saraj'vo!!!
Sarajevo, Horde, Bog i Čarsija neka živi Bosna naša država ! SRETNO SARAJ'VO !
Poznanj mi ovaj Leh nešto, al nemogu da se sjetim.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pozdrav i puno srece Saraj'vu, da nas predstavi evropskom fudbalu kako dolikuje, mislim da je doslo vrijeme za grupnu fazu.... pozz iz Tuzle :)
a duboko u sebi nas mrzis:) citam ti komentare sugradjana :)
Što bi mrzio, svoj narod ?
Gledao sam sad rezulate u Evropi , pa pogledajte od koga su ispadali oni . izbačeni od litvanskog Žalgirisa, a u prošloj sezoni od islandskog Stjarnama.Mislim da ne bi trebalo bit straha protiv njih. Ozbiljnosti da al straha ne.
Razmzat cemo Leh po terenu poput nekog balzama...
Samo se potruditi !! može se može
sa novim vlasnikom, novim sponzorima, stabilnoscu u klubu i dobrim pojacanjima nista nije nemoguce. Vrijeme je da se i nasi klubovi predstave Evropi. Sretno Sarajevu,nadam se prolazu.
Sarajevo-Lech 0:7
izgubili dabogda.....smradovi dušmanskiiiiiiiiiiiii
Boli me cuna sta ljudi kazu, ali ako smo one godine izbacili Genka iz LS kad smo bili u dugovima i imali puno manje kvalitetne igrace, onda se imamo pravo da se nadamo necemu protiv Lecha. Naravno, oni su favorit, ali daleko su oni od Borusije sa kojom smo se barem kod kuce dobro nosili, jbg bili prejaki pa nismo nista imali traziti kod njih, ipak su treci u jakoj Njemackoj. Sigurno se mozemo sa njima nositi i mislim da oni sami nisu svjesni da su dobili najjaceg protivnika od nenositelja. Bice dobra tekma sa dobrim navijanjem jer i Poljaci su ludjaci. :D
podrška poljskoj katoličkoj braći.
KURCA NAM SE NAPUŠITE BORDO BIJELOG, gazi Sarajevo sve pred sobom pa i malog Leha.
@jezuit, veliki si uhljup ako kontaš da je lech jaci od maccabia i apoela, kako je moglo, lech je dobar žrijeb
"Lech Poznan je od 1933. godine, pa sve do 1994. bio usko povezan s poljskim željeznicama, pa je tako dobio i naziv Kolejorz, što upravo znači Željezničar" WTF???seljezniiičmareeeee seeeljezničmareeee sljezničmare seljezničmare seljezniiičmaaareeee...sudbina je tako htjela i dala nam šansu da jos jednom GAZIMOOO MALE PLAVE ŠTRUMFOVEEEE ŠTRUMFOVEEE ŠTRUMFOVEEEEE
Bilo je laksih bilo je tezih al da se razumjemo da bi se plasirali u LIGU EVROPE NE LIGU PRVAKA , moraju se pobjedjivat ovaki protivnici . Iskreno vjerovatno su kvalitetniji al Sarajevo je sa puno losijom ekipom izbacilo Genk i Levski. Znaci rastereceno , favoriti jesu al nije to neka razlika. Ono so sam naucio o Sarajevu dosad je da se bolje nose protiv ovakih favorita nego nekih na papiru losijih ekipa.Ne ocekujem mnogo ove sezone u Evropi , al ocekujem da se Sarajevo nakon toga pojaca i da prave ozbiljnu ekipu za Evropu.
Ta će Lech...
da bogdom ispadnu odmah i da HZ naprave nered da ih kazne
Sretno iz Mostara