Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo treba da se volimo i slazemo a ne kao na ovom klixu svaki komentar nacionalisticki pozdrav dobrim ljudima
masete iz stomaka,koliko ste se zavukli u pakas,hajte sad svi u glas :"sarajevo je naj,naj,naj...." Na kraju jedan 7up da lakse sjedne :P
Da nije Safeta, mali bi igrao za BiH.
Ko neće igrati srcem za BiH bolje neka odmah produži dalje. Da nam trebaju licemjeri danas bi nam pola rvacke repke igralo.
Kakve veze oni imaju s Bosnom? Ivan je rođen u Švicarskoj i odlučio se za Hrvatsku, Eduardo je došao kao 15-godišnjak u Zagreb, DInamo ga stvorio i odlučio je igrati za Hrvatsku, svatko tko se osjeća Hrvatom je dobrodošao igrati za Hrvatsku, naravno mora imati i određenu kvalitetu. Modrić je zadranin, igrao na posudbi u Zrinjskom jednu sezonu i šta sad?
Pokenjam mu se na poklon !
Ko je Halilovic ba? :) Pa nije Ronaldo j'bote. Nedokazan igrac-dijete. Mozda bude super klasa, a mozda i nestane. Bosna puna djece koja su srcem uz FK Sarajevo i sta su oni dobili? Dobili su ono sto preko dvoje visi! Ja postujem Halilovicevu odluku da igra za Hrvatsku. OK, hoces tamo, sretno ti bilo, ali zasto da se ja divim nekome ko igra za drugu zemlju? Ovo meni vise lici na guzouvlacenje. Treba samo pogledati cija se glava zuti i odmah znas ko je predlozio ovakvu glupost. :)
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ Analizirani parovi, kvalitetne informacije, u profitu su vec 4 mjeseca zaredom!!
Ja gluposti
HALILOVIC JE NAJBOLJE!
FK Sarajevo je treći srpski klub !!!!!!!!!!!!!
pusite kurac cijelom sjeveru
Svakako da nije na odmet jos malo pozitivnog publiciteta,mada mislim da nam ga ionako ne fali...fale nam rezultati!
pitarski jad i čemer, sutra javno plakanje na nekadasnjem groblju sada stadionu kosevo, sarajevo olimpik 1 2 :(
visit malaysia djete
i nestani u oblacima
Već ispričana priča.Nebitan za nas.Samo da nam je pravi selektor...
Babo Bošnjo i keva Hrvatica naprave pravog nogometaša-fudbalera Ibra i Alen
Bogatasima se poklanjaju dresovi a sirotinja opet kupuje, kako smo mi zatucan narod pa to nema nigdje.
Sup.ci i jedan i ovi drugi
Vi njemu dres,a on vama kurci.u
Mali nema emocija prema klubu koji ima titula kao i Leotar ili Modriča