Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi osuđujemo amaterske poteze U.O-a i modne revije na terenu! KLUB IZNAD SVIH!
Klub koji klub amaterski 13 bodova 😂😂😂
Sikter idioti, samo se brukate sa ovim reakcijama, navijaci zive za klub
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otjerali ste Husrefa, prodali dva najbolja igrača, izgubili 13 bodova i šta hoćete?
Ko je konstruktivnom kritikom ista postigao? Poslale su vam hz dopis prije mjesec i? Mislili pobjedom protiv Zelje kupit mir? Nek su ih izdegenecili. Ako nema plate, nek izadju i kazu. Nema plate necemo da igramo. Sutnjom su dobili ovo.
Ne mogu da vjerujem da još nisam pročitao ni jedan komentar da je za stanje fudbala u Sarajevu kriva nova vlada :-D
Nek donesu pare ti isti navijači pa nek seru. Nisu im krivi igrači sto su nemoćni nego tko ih bira i dovodi. prodaj najbolje pa kurcu dipli poslije. Upravu izdegenečit!
Mi smo tu i jebemo vam mame!!!!.....
Poslije ovako lose odigrane druge polusezone trebali bi pljustati otkazi a ko ima obraza i sam bi dao ostavku. Vi ne trebate optuzivati navijace koji umiru na utakmicama a pojedini samozvani fudbaleri iz cista razloga na utakmici salju loptu u aut to je za svaku osudu. Sta ste poduzeli nakon izgubljenih 13 bodova prednosti. SRAM VAS BILO.
Treba vas sve motikom rastjerati
Ma mrš, ne trebate ni trenirati, ko tetkice se vučete po terenu! Samo treba rastjerati upravu i sve redom!
Svi koji obuku bordo sveti dres mora im biti jasno da moraju preorati travnjak svaku utakmicu. Dosta nam je razno raznih antitalenata i menadzerskih igraca, jednostavno da bi igrao u Sarajevu moras biti najbolji i najborbeniji.
Znači Borac dupla kruna
I onda kad mi kazu NAVIJACI ovo navijaci ono. BEZZUBA BAGRA, FUKARA I JAD !
Ne znam jesu li mi gori igraci na terenu ili ovi krezavi klosari na tribini
Osuđujemo i mi vaš amaterizam.Na plate potrošili 7,4 mil. i ovakvu bruku da priredite. Seljanćice vakat ti je da se vratiš odakle si i došla
kup kup kup je njihov.. haha neka djecurlija nasamarale igrace haha ovi ko pi*ke stoje u redu i onda se pitaju sto su titulu zijanili hahahaha
Ako se ne varam, ista ova stoka i marva su prije nekoliko godina demolirali stan Rustemović zbog promašaja penala a Crnkić pobjego u Ameriku ... to navijači ? Dok im se policija i sud ne nahyebe mamare možete vi osuđivati. Dok ga ne premrljave u zatvoru klošar našmrkani se neće opametiti. Nije ta bagra izašla iz firme već iz štekova i kafića.
treba budalastine pravit sve dok ne ode "LEZBA" !!!!!!!!!!!!! MI ZIVIMO ZA SARAJEVO vi zivite od SARAJEVA