Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratite nam koridu na koševo kao 88 i 89 bilo je predivno,brijezonja sa sokoca je pobijedio oba puta,pun istok bio
ja bih predložio bracu gumenu glavu. pitate što. pa zaposlioi je više ljudi nego bakir izetbegović. braco = zaposlenje u vodovodu
DAJTE BA UOZBILJITE SE. ČUJ NEŠTO RETROAKTIVNO TOLIKE GODINE UNAZAD. VI MALO POVEDITE RAČUNA O TIM LEGENDAMA I VIDITE KAKO ŽIVE. NPR. SEJO JASENKOVIĆ. ČOVJEK NEISKVAREN I ČOVJEK KOJI JE I U OVOM POSLERATNOM SARAJEVU ZASLUŽIO POSEBNO MJESTO. O TOME POVEDITE RAČUNA JEBALA VAS OVA RETROAKTIVNA NAGRADA. SADA TREBA I ŽELJO DA PODNESE KANDIDATURU,PA VRBANJUŠA,VRATNIK I SL. KO ZNA ZBOG ČEGA.
Kako simbolično, režimska nagrada režimskom klubu. Koja jaka liga tih godina? U sedam sezona tri titule osvojili Sarajevo, Vojvodina i Željezničar.
F.K.Sarajevo, najveci bosanskohercegovacki fudbalski klub!
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE I SAMO TEBI DAJEM SVE, SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMU, SARAJEVO VOLIM TEEEE