Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee moja Samira, tako se zahvaljuješ klubu (FK Željezničar) koji ti je sve dao? JADNO, da jadnije nije moglo !!! Čuo sam (ne znam da li je istina) da vam je Željo ustupao i terene za treniranje. ccc SRAMOTA !!!
Obzirom koliko SF2000 je imala problema sa finansijama , opremom i što šta drugi stvari , ovo je zaista za veliku pohvalu. Odlican pozet uprave tima sa koševa. Kamo sreće da i aBd Višestruki Prvak BiH uradi nešto po ovom pitanju ! :))
Baš lijepo Ibrakovic i Dino Fening peru pare hahhahaha
Stepanov i Barbaric komotno nek predju u SFKa jer protiv rijeke pusilo im se iz guzice ko SDI golf2
Ne mozes klix potplaceni otvoriti da ovog FOCAKA ne vidis dostaaaaa
svaka cast sretno nam bilo,a ovi kompleksasi u apoteke po persen :}