Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sportsport da odjebu i njihove kvazi novinarčiće *** im ja mater
kaki klub taki portal govna oboje
Transparentno? Šta je sa Sesarom Dino? Ima ugovor još godinu, ili nema...ili si uzeo pare ispod stola?
Da imalo pratis Sarajevo znao bi da je Sesar po pravilniku kluba suspendovan, i ukoliko ne dodje pameti, narednih godinu dana ce trenirati samostalno. Propast ce. Jedino ukoliko dodje ponuda kakva, onda ce moci napustiti klub. ON JE JOS IGRAC SARAJEVA!
@BegA_ pa to i govorim zato sto znam da je jos uvijek član na papiru, samo što ga niko od njih ne spominje... Husref kaze ne znam ništa o tome?! Pa ko će znati ako trener ekipe ne zna gdje su mu igrači? Mutne su to vode...
FUCK MEDIA 1.3.1.2.
Sto li je X u logu pola plavo, a ne bordo? (cisto nako)
Hajde nesto dobro i od strane Klix.ba :)
sramota je da bordo institucija suradjuju sa ovim supackim portalom
Sarajevo horde Bog i carsija.....
neka zivi Bosna nasa drzava!