Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto su zabranjeni komentari na članak u kojem Vedranov brat kaže da Oliver nije ubojica. Netko treba odgovarati za to ubojstvo ali zašto bi odgovarao lažno optuženi nedužan čovjek
Ne bi ni doslo do pucnjave da huligani nisu poceli divljati, gdje god dodju nekakvi problemi. To ke stoka a stoka se tuce da nauci
svaka cast komsije ! istina za Vedrana
Nogometasi Fudbalskog kluba Sarajevo :-) No, da vidimo kaj su nam to priopcili u saopcenju. Sva sreca sto se u Sarajevu uvijek pricao cisti hrvatski jezik pa ce ih oni iz Sirokog Brijega lako razumjeti.
Nosioci europskih vrijednosti. Ustase....
Danas, sutra svako od nas može postati žrtva zločina koji će ostati nerasvijetljen zbog nečijih političkih poena. Vedran je dokaz da ovdje niko nije siguran. Sutra to može biti Jovan, Šaban, Josip..... i niko neće odgovarati zbog nečijih sitnih interesa. Ljudi, dozovite se pameti. Za nas kažu da smo glupi ali nismo valjda ovoliko?
njegovi ga hrvati sredise
Konačno netko iskren
da horde nisu krenuli u divljacki napad po sirokom do ovog ne bi doslo.Sad mu te iste Horde skandiraju...
Derby kola?WTF?!
@edin144 Znaci postadose Zrinjski i Siroki velikani BH fudbala hahahhagaga