Drugostepena komisija NSBiH
2.1k
FK Sarajevo dobio licencu za evropske nastupe
Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek crknu dusmani(NIJAZ GRACIC) !
GRACICU PODUDLAJ GA DIVOVIMA
potpisniku ovog clanka moj novinarcicu pismenost u samom naslovu tije na nivou djeteta iz prvog razreda nepise se \"FK Sarajevo dobio licencu\" nego FK Sarajevo dobilo licencu\"
da vam nije legende ivice a svi znamo koliko je jak i naravno da je urgirao igrali bi ligu mahala(mejtas,vratnik,velika vrbanjusa,hrid,bjelave,sirokaca,....itd),Dobit ce te aBd nekog od velikana i aBd dobit cete petaka upola s lukom...
SIMPATIZERIMA SARAJEVA SRETAN IZLAZAK U KVALIFIKACIJE ZA EURO LIGU MOMCI SAMO HRABRO ISTE ZELJE UPUCUJEM I ZELJEZNICARU ZELIMO GRUPNU FAZU EURO LIGE BORDO PLAVI ISPUNITE NAM SNOVE STO SE TICE OVIH gvardiolaSA KLIKa KOJI BI TJERALI SAD OVE SAD ONE IGRACE NEK TJERAJU KUCI AKO MOGU A NEMOGU POZZ ISKRENIM NAVIJACIMA MA KOJE BOJE BILI ZIVJELI
hahahahahaha imate sada RUŠEVINU Arenu hahahahaa, moraš biti osiguran da dođeš na utakmicu :))
Samo da naglasim otkad postoji ovakva BiH od 1992 - 2012 najbolji BH tim u europskim takmičenjima je FK Sarajevo, a ujedno jedini klub koji nije morao igrati na tuđim stadionima kao neki.. Manijaci poselamio vas Lua Lua.. ;))
Bruda realno ovo vam je zadnja sansa u evropu , realno gledajuci sarajevo se raspada svi odosee al bas sviiii. Tuga . žalost. Pa pricajte protiv ivice osima , ak kad treba nesto tu je . Zalagao se covjek da dobijete licencu i et dobiste , a jedan klub kao olompik koji ima sve uslove sem stadiona i pare i igracki kadar ostade bez icega ,,, Pfff smjesni ste pitari mislim uprava vasa. Mislim realno da niste zasluzili nista u ovoj sezoni pa cak i sami neki od vjernih HORDASA TO kazhe , al et sretno vama da dogurate sto dalje . AE CAOO INACE ŽELJOOO STRASANNN pozzzzzzzzzzz
hahahahah koja smijurija http://adf.ly/1882366/goal
problem je što će neki pratiti evropa ligu do septembra (Fk Sarajevo), a neki želju u ligi prvaka do juna/jula, a iza toga live prijenos Moja TV Ćevljanska korida....
KREPO ZELJOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smo tebe volimo smo tebe bodrimo samo tisi sampion tebe volim Sarajevo
Čestitam drugostepenoj komisiji koja je odolila Nijazovim parama a šupku Nihadu iz prvostepene koji je uzeo pare i ovo zakuhao, želim da uzete pare potroši na hranu u zatvoru.
iako navijam za željezničar , čestitam od srca !
bravo Osime, nek si sredio licencu ovom omanjem sarajevskom polu-pokušaju klubića, nek se i ruralni i bezzubi dio našeg šehera malo veseli na evropskim utakmicama njanja s hadisona.
TO K:I:TARI RADUJTE SE PETARDI OD NEKOG KLUBA.JOS MORATE U 1 PRETKOLO S TAKVIM TIMOM CETE DOZIVjETI NEVIDENU BLAMAZU !
ZNACI LI TO DA OSIM NE POSTUJE PROPISE ILI JE ZALBA FK SARAJEVA BILA UTEMELJENA ???? JA KAO NAVIJAC FK SARAJEVA MISLIM DA NEMA SE NA CEMU ZAHVALJIVATI ( ovaj put ) OSIMU AKO KOME TREBA DA ZAHVALIMO (mi navijaci ) TO JE ONDA NASOJ UPRAVI KOJA JE U OSTALOM CIJELO VRIJEME GOVORILA DA CEMO DOBITI LICENCU JER JE ZALBA UTEMELJENA .