Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo kako bilo, ovo se zove K.U.L.T.U.R.A
Odlika velikih klubova!
Sultane zasto si glup cuj zenica zasluzna za pobjede heheheh pa jest zenica igra a reprezentativci navijaju da da...Pape nisam reko rodzeni Sarajlija nego djete Sarajeva mozda si glup il nenacitan al Pape je svju mladostz proveo u Sajrajevu i FK Sarajevu sta ima veze sto ste glupi seljaci nema ba veze...Da sam reko da je Ivica Osim rodzeni tuzlak,zenicanin reko bi BRAO a vi ni za njega neznate nista ma glupi ste vi zato dolazite studirat u ŠEHER NAŠ....JEDAN JE PAPE I JEDAN JE ŠVABO...a vi skontaj te o cemo pricaju GRADSKA RAJA BA PA BALJEZGAJ TE PAPCINE RASPALE !!!!!!!!!!!!!
@sarajlija Kao prvo: Ne priliči te nadimak, više ti priliči nadimak PAPAK! Kao drugo: Pape je zadužio bivšu Državu, BiH, grad Sarajevo, FKS, kao i PSG da se ustane na noge kada se spomene njegovo ime, a ne da se pljuje po njemu kako radiš ti i tebi slične džukele. Kao treće: Papetova trenerska karijera nije ništa lošija nego što je karijera npr.S:Bilća, L.Blanca ili nekih drugih selektora koji vode puno veće Reprezentacije nego što je naša! Kao četvrto: Kažeš da su ovo najbolji igrači u historiji BiH. Time potvrđuješ koliko ne znaš! Sjeti se igrača koji su nedavno igrali: Barbarez, Bolić, Salihamidžić, Hibić, Baljić....Gdje su oni igrali, a gdje igraju ovi sad ( naravno koji igraju, jer većina NAŽALOST sjedi na klupi ). Kao peto: Pačenici priznajte da je Pape napravio 2 podviga sa ovom Repkom: doveo je sa 39 mjesta na 22 i na pragu smo EURA 2012. god. Šesto: Učite od kulturnih institucija kakva je FKS i čestitajte Papetu i Repki na rezultatima! SRETNO U PARIZU!
Dijete valjda, ne \"djete\"... Sve bi ti se samo kazalo...
Pa kako mu je drugacije nadimak mamlaze jedan ? SAFET = SAJO kontas???
Na cemu treba vama cestitati. Poluprazan stadion docekao reprezentaciju pred najvazniju utakmicu u historiji naseg fudbala. I da ja nisam cuo nikakvo navijanje !
Usput nisam ja isti ovaj Sarajlija sto gore pljuje po Papetu. Pape jest seljak, ali bar nije preskako tramvajske sine jer ce ga \"udariti\" struja, kao sto je to radio neinteligentni seljak iz ZeljA Nikola Nikic SAFET SUSIC PAPE - SELEKTOR BIH ( u inat dusmanima)
cuj cestitka...pa citav taj klub koji ne zavrijeđuje da mu se ime pomene je svoje guzice uvalio u reprezentaciju.pocev od kvazimasera hadjibajrica,kvaziplasticara karabega pa do dokazanih diletanata prolica i pilava i mnogih drugih.jios da i gumena glava pomogne selektoru svojim savjetima pa ce i oni koji su navijali za poceti navijati protiv reprezentacije.i za ovaj vec vidjeni rezultat (Ćiro,Baka)
@aadi sta imam gledati, pa ja iz Sarajeva svaku utakmicu odem u Zenicu da gledam, i ne samo ja vec hiljade ljudi. A u Zenicu isto dolaze i iz ostalih gradova tako da nisu samo zenicani na utakmici reprezentacija. Isto tako, kad se igra na Kosevu, ne budite papci vec i vi fino dodjite na Kosevo pa da zajedno bodrimo, umjesto sto kukate da smo vam \"ukrali\" reprezentaciju.
kulturno, nema sta:) a vi sto se ljutite...pa nije vam kriv ni Pape ni uprava fk sarajeva sto su u vasim klubovima (citaj: uprava celika) nepismeni diletanti, pa ne znaju ni e mail sastavit od dvije recenice:D
Pojeo g o v n o ko jos nesto napise protiv mog Sarajeva i Bosne
HA HA HA ja bitne čestitke! Zbog ovoga će zmajevi dati sve od sebe u Parizu!!!
@Sarajlija HAJD PUSHI K:U:RAC I NEMOJ LAGAT OVUDA J:E:b:O TE tvoj zeljo U USTA
@Šeher Grad jeste Sarajevsko dijete iz Zavidovića mrtvi papak prije rata pustao nokat na malom prstu posto je to tada bila furka na selu pa fino čačkaš tim prstom uši itd. kao čovjek mrtvi papak, seljak, nema nimalo kulture ponašanja i šlifa ono sto se kaze a jedino kao fudbaler je bio svjetska klasa a i kao trener je k.... samo sto imamo najbolje igrace u historiji BIH na u isto vrijeme pa je rezultat neminovan jer neko ko je vodio Turske drugoligase i četveroligase ne moze voditi repku !!! toliko ...
Eh... Ne bismo mi bili Bosanci kad se ne bismo izmedju sebe svadjali... Imamo osiguran baraz i priliku za direktan plasman... FK Sarajevo cestita na tome... E sad to je isuvise dobro da bi to tako ostalo...mora se malo zakuhati... ne valja nama niko... da je bilo ko drugi selektor bio bi opet seljacina... Bosancu se ne moze ugoditi!... da l je Pape zavudovicko il sarajevsko dijete?? evo necu moc zaspati razmisljajuci o tome.,,,,
Kako ne shvataš? On je sarajevsko dijete iz zavidovića! Hmmm, ni meni ustvari nije baš jasno...