Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao iskreni navijač FKS, ponosan sam na sinočnje grla i dlanove, a ovi "navijaci" sa pyro su nam dali definiciju zašto sjever vapi prazan čitavu sezonu U BJELORUSIJI 0:2 VTS !
Samo proslijediti kaznu prema zastitarskoj agenciji koja je zakazala u svome dijelu posla!
@Zukaa90 A da budemo malo realni? U Bjelorusiji ce biti 2:0 ili 3:1, tako da pazi sta sam ti rekao...
Uvjek sam govorio da svaka ulaznica bude tacno pokrivena sjedecim mjestom i da se kupuje sa licnom kartom,zasto tako treba raditi.Pa upravo radi ovih pojedinaca koji ma je bolje da ne dolaze na utakmicu manje ce stete biti.Kamera i nema nisi,hodi ovamo zabrana ulaza na stadion i to je to
@Volimkadnistanevolim ne samo za klubsko takmicenje nego i za reperezentaciju.Pa radi dvije tri budale veca steta nego dobit
U Hrvatskoj je sve tako kako si i napisao,ali bakljade i dalje ima...manje nego prije ali ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nepopularno misljenje: 2015. Hajduk kaznjen, zbog nefudbalskog transparenta o nekom poginulom generalu u Oluji, 50.000 eura, sto znaci nek ocekuju isto za trans o Nanicu. Briga Uefu za nacionlne ponose i slicno. FK Sarajevi za baklje i topovske udare svake godine plati kazne, prosle godine su, cini mi se, 40.000 eura platili tako da mogu ocekivati od 90.000 do 100.000 eura ukupnu kaznu i nek budu sretni ako im publiku dozvole narednu tekmu.
Kreteni ostaju kreteni, nemogu da skontaju da smo najjači sa grlom i dlanovima a vi Upravo, ako će vamova kazna biti biti kočnica u napretku, ma nemate vi onda šta da tražite u našoj svetinji. biće kazni i kazni i Dinamo ih stalno ima ali im to nije i nemože biti nikakva kočnica. Vi tom izjavom sami sebe dokazujete kako ste nesposobni da se izdignete iz ovog balkanskog sivila.
Grupu koja se zove HORDE ZLA zakonom zabraniti!!!!
Izgubit vama ponos igraca, zazo ste vjecni luzeri
Koliko moraš biti glup da činiš ovo, teško shvatiti.
I onda se ibrete sto su stadioni prazni??
Bih liga na 42 mestu, a da nije zrinjskog i radnika koji su ove godine osvojili bodove, ispali bi iz 50, bruka, sarajevski klubici i navijacibse razmecu izjavama ....
Majmuni maloumni do sad smo mogli napraviti stadion koliko smo se kazni naplacali. I kaze ja sam navijac , stoka si ti jedna obicna eto sta si.
Stoko maloumna . E sad treba pohvatati sve ove tzv .vodje i prvo dobro namlatiti. Zna se ko su jer su registrovani u klubu. Pa onda im fino zaprijetiti da ako ikada vise ijedna baklja bude zapaljena nikad vise nece uci na stadion. Jesi li vodja ? Jesi Sta si uradio da sprijecis belaj ? Nista . Znaci nesposoban si i mrs da te ne gledamo.
Napokon da se pogleda i fudbal...pocinje......danas Liverpool-Norwich...
Pa seljačina pitarska, misli da TOŠK-om u Goraždu igra, pa će mu sudija navući....
Bar je lijepo što je moj grad Zenica maximalno ispoštovao Sarajevo, svi smo mi bolan Bosna. Da se uvijek ovako slažemo bilo bi puno drugačija situaciju u svemu.
Ma omladina se malo nadrogirala i napila i misle da su frajeri. Takve redovno svaki dan bar jednom nabijem u zvalje...
Sarajevo nije nikad uspjelo da se izdigne i postane normalan Evropski klub barem glede navijaca i imidza kluba. Oni bas kao i Zeljo stalno brane navijace, umjesto da brane zdrave navijace i da rade na lijecenju ovih bolesnih navijaca. Nazalost zato godinama se vrte u istom blatu.
Vodio sam dijete na utakmicu, Zenica obecala sigurnost, ali sami smo sebi najveci dusmani, pocevsi sa divljanjem na autu putu u vidno alkoholiziranom stanju, pa do baklji u terenu i topovskih udara. Najlakse je biti majmun, otici na utakmicu glumiti mangupa i njih par pojedinaca shebati i klub i utakmicu. Stoka!