Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljačine
Istjerat roditelje a i djecu koja su ucestvovala u ovom pecinskom ponasanju..halo djeca vam igraju u najgoroj ligi na svijetu i vi se udarate i jos vise ponizavate ovu lihu i drzavu...
udarila im energija piramida u glavu😆
Kakav upravni odbor. Pa ćelavac što je glavni u olimpiku i samir mekić su najveća zla u sportu a ne samo fudbalu. Juniori olimpika maslo, rahimić, vusljanin, tabaković... Raspitajte se ko su im roditelji i koja im je funkcija. Ta djeca su antitalenti ali redovno igraju čak i za reprezentaciju. Pa se pitamo što nam je ovakvo stanje u sportu i državi. Ima nas i normalnih u klubu i sva sreća nismo svi isti.
Moj babo je automehanicar😂😂hahahahahah
Sto roditelji mogu osramotiti djete to ne moze niko
Udri ga mehmede
@dadodadic21 šta ti sereš matere ti ? Vi koji ste rođeni u Sarajevu odma ste rođeni kulturni i lijepo odgojeni ? Serem se na tebe i na svakog ko ima takvo razmišljanje ne bitno odakle je, *ebo ti mater svoju,mentolu jedan! Čuj "dođlje" uništile kulturu, a klošarija koja hoda po Sarajevu sve "dođlje" ? Sami sebe ste uništili sa takvim razmišljanem!!!
Po tvom komentaru ti je covjek dokazao da je to tako
Ko da si mikrovalnom snimo u 21. vijeku
udarii ga hrrrrrk pliuuuni gaa
Tuča izbila zbog diskuzije, dal je Piramida ili nije. Navodno su ovi iz Olimpika govorili “ako je to Piramida onda kod nas stoji Akropolis!”
I onda se čudimo za tučnjavu djevojčica u Jajcu...
Ko je dozvolio prisustvo gledalaca na utakmici .
Ma stoje oko terena po ulici
Suspenzija *
Svima suspendija dozivotna
Jos jedan dokaz da je fudbal glupost.
Nostalgicne scene. I tradicija. To je tzv. 'nas narod', svih plemena. Na svoje nacine. Cast izuzetcima i sve to, naravno, i svugdje ima svakakvih ljudi, al kazem u prosjeku, generalno, 'mentalitet, kultura, politika', itd. To je to. Dobar primjer. Objektivno.
Policiju ukljuciti roditelje olipika u zatvor djecu im uvjetno... majku vam klosarsku