Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah kakvi degenerici..Pa u seher bl na gostovanju vam djeca pjevaju nacionalisticke pjesme i velicaju ratne zlocine,genocidna kopiladi!
Dajte vise da odemo pred savez i rijesimo ovo za sva vremena. Btw nista sa Sarajevom nemam, navijac sam Zelje, ali da ultra nacionalisti postavljaju pravila dalje ne ide
ne treba otici ni igrati...
Indijanci iz sumske opet pretjerali sa vatrenom vodom..
SUMSKA GENOCIDNA!!!!
Vico i kompanija
Koja je to stoka…. Fuj
Sarajevo je samo sebe prodalo i kontaju veleža zavaliti u kupu.
"Veleza" 😄 Tebe uciteljuca zavalila u skoli, izgleda😀
onda super. ubuduce svima tako zabraniti dolazak sa istim objasnjenjem i mir kod nas...
dva prijateljska kluba od korona titule
Ne trebaju njima HZ da velicaju ratne zlocince i pjevaju nacionalisticke pjesme.
znači ne dolaze na Grbavicu,što bi se naši policajci maltretirali,manje troškova,isto kao što je Hrvatska uvela 7 eura za ulazak u istu,Srbija odmah istom mjerom za njihove gradjane uzvratila,kod nas svi sute
Sta ocekivat od presudjenih ratnih zlocinaca,genocidasa i smradova bez vjere i karaktera
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike." Ili ukratko: četnička posla.
Svaka utakmica Borca i Sarajeva bi se mogla otkazati kad bi se tako gledalo
Sreca pa vi niste nacionalisti, ne velicate ratne zlocince itd.....
Nacionalisti, fašisti, genicidaši i šovinisti!!! Srbi su karcinom Evrope!!!