Kratko i jasno
1

Firmino odgovorio Ramosu: Mislim da je idiotski reći nešto takvo, ali dobro

Klix.ba
Roberto Firmino (Foto: EPA-EFE)
Roberto Firmino (Foto: EPA-EFE)
Napadač Liverpoola i reprezentacije Brazila Roberto Firmino kratko, ali sasvim jasno je odgovorio Sergiju Ramosu nakon njegovih komentara o utakmici finala Lige prvaka između Redsa i Kraljevskog kluba.

Puno prašine podiglo se nakon finalne utakmice u kojoj je Mohamed Salah još u prvom poluvremenu poslije duela s Ramosom napustio teren, a nedavno je potvrđeno da je golman Karius pretrpio potres mozga nakon duela s kapitenom Real Madrida.

Kada su ga pitali da prokomentariše povrede njegovih protivnika, Ramos je istakao da je sve preuveličano, a dodao je da samo nedostaje da se oglasi Firmino i kaže da se prehladio zbog njegovog znoja.

Brazilski novinari pitali su Firmina da prokomentariše to, a on je gospodski rekao da je Ramos veliki šampion, ali da je idiotski reći nešto takvo.

"Preferiram da to ne komentarišem. Ramos je veliki šampion, ali mislim da je idiotski reći nešto takvo. Ali ok", rekao je Firmino na konferenciji za novinare reprezentacije Brazila pred Svjetsko prvenstvo.

Podsjećamo, Real Madrid je savladao Liverool u finalu Lige prvaka rezultatom 3:1 i tako je treći put uzastopno osvojio ovo takmičenje.