Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borio se sa srcem par minuta prije engo ej izdahnuo. A kof nas vještak Karan za Davida kaže: mogla je biti zadesna smrt, ubistvo ali i samoubistvo. Eto tolikim stručnajcima mi raspolažemo.
Covjek umro kad je saznao da ce se komentarisat na klixu, sramota je da ista pisete o necijoj smrti
čovjeka nema i ne treba sada još dodatnu bol nanositi porodici pa žena mu je bila trudna kada je preminuo ali jako je čudno da je od tahikardije jer se sportašima profesionalnim u trenažnom procesu otkucaji srca smanje na 37-38 u minuti a zna se šta izaziva tahikardiju koji lijekovi ili supstance.
"Astori preminuo zbog tahikardije, odnosno, ubrzanja srca, a ne usporavanja". Kakve sve gluposti lupate to je čudo božije. Tahikardija je simptom. To kao da kažete za pacijenta da je umro od glavobolje, a ne npr. od moždanog udara koji je tu glavobolju izazvao.