Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlahovic u strasnoj formi, Ibra klasa i u 5. deceniji zivota. Odavno se vise gresaka nisam nagledao ali dobra tekma za gledati u svakom slucaju.
Tekma predobra, svaka cast na borbi oba tima, Vlahovic strasan.
Porediti Vlahovica sa Dzekom ili Ibrom je nemoguce, ne letite pred rudu, nadam se da ce i bolji biti ali to ce vrijeme tek pokazati i njegov trud i zalaganje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vlahović mašina
... Jedan u nizu Partizanovaca koji je otišao od kuće prerano...
Ne bih da smaram sve Vas kojima ne teče crno-bela boja venama, ali hajmo za trenutak probati da zamislimo taj tim čiju bi okosnicu činili ti mladi momci, koji sada čine i kičmu reprezentacije, da je uprava našla način da ih zadrži: Milenković, Pavlović, Lukić, Nastasić, Mitrović, Živković, Vlahović, uz par kvalitetnih stranaca i nekoliko još mlađih talenata, Evropa bi strepela
Vlahovic novo otkrice sa Balkana. Potpun igrac, snaga, brzina, preciznost a tek 21 godinu. Podsjeća na Dzeku na početku karijere ako ne i jači talenat. Sa par pravih transfera može imati dosad nevidjenu karijeru za ove prostore.
Dzeko je tada bio Golgeteru Njemackoj.Jaci je Dzeko.Tesko ce ga stici ali je Talenat.Mora se sad dokazat i biti konstantan 10-12 godina.Dzeko je sad medju 8 najboljih Napadaca 21 Stoljeca po golovima.
Vlahovic je na pocetku karijere. Igra u samo jednom klubu, koji jos nije ni u prva 4 u Italijanskoj ligi, koja je danas mnogo slabija, nego prije. Dzeko i Ibrahimovic su se dokazali u vecem broju klubova u raznim ligama. Da ima potencijala, ima, ali tek treba da se dokaze. A za to je najbitnije da ga zaobidju povrijede, i da napravi dobar transfer. Ali jos pure treba jesti, da bi se mogao uporedjivati sa takvim velicinama poput Dzeke i Ibrahimovica.
Vlahovic mora biti Konstantan 10 Godina pa ce biti blizu Dzeke.Dzeko je najbolji Napadac sa ovih prostora Statistika to kaze.Medju najboljih 8 Napadaca 21 Stoljeca po Golovima.💪👍🇧🇦
Ne mogu prihvatit islamizirani Srbi, da je ovaj Vlahovic bolji od Dzeke. Valjda im je samo Dzeko od sporta ostao, pa ga gledaju kao boga, i ne vide, da ima boljih. Mi u Hrvatskoj imamo puno dobrih sportasa, pa nam nije tesko priznat da je netko od susjeda bolji. Ali Bosnje prave mit od Dzeke kao najboljem napadacu sa ovih prostora, ali nije. Dobar je Dzeko, ali Vlahovic je bolji.Dzeko je u najboljim godinama sjedio na klupi u Manchesteru. Ovaj bi tamo sa 21 godinom bio u prvoj postavi.
Vlahovic mi deluje da misli karijeru ozbiljno. Jovica je slava udarila u glavu i poleteo je. Vlahovic je decko koji stoji sa nogama na zemlji i sam zna da je samo tezak rad i trud kljuc do uspeha i do vrha. Kad promasi nesto iznervira se totalno ali na sebe posto zna da moze bolje. Bodri samog sebe i to mnogo znaci.
Ovaj Vlahovic ode svakako al ako se pokaze i na svjetskom, ode lik minimum za 150 mil..Historijski transfer Fiorentine
To je trebao biti i milinkovic savic prije 3-4 godine. I gdje je zavrsio?? Koliko vrijedi sad??
Dušan ruši rekorde, ulazi u istoriju.
Vlahović je zver
Milan sam sebe pobijedio. FORZA MILAN 🔴⚫
ko nije gledao utakmicu...rezultat nikakve veze...milan je odigrao kao u najbolja vremena...ali sportska nesreca po milan je donijela ovaj rezultat...
Tata igrice Ibra grande!!
seria a najbolja liga za gledati u jedljivo
dobra fiorentina ali nema veze idemo dalje forza grande Milan
4 greske Milanove obrane, pa ono pjetlici ne rade. Ibra babuli, 41 godina 😎 Idemo dalje, Forza Milan 🔴⚫