Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cigan, najoidvratniji igrac fujj
Meša ce Zukanovica maksimalno koristiti , jako bitan igrac !
OVO STO JE SUSIC URADIO ZUKANOVICU TO JE SRAMOTA A LJUDI VJERUJTE OVI SELEKTORI U17 U19 U21 TO RADE SA OKO 120 NOGOMETASA STO IGRAJU U ENGLESKOJ DANSKOJ SVEDSKOJ NJEMACKOJ SPANIJI HOLANDIJI BELGIJI ITD SAMO ZA RADI MALO NOVACA U KOVERTI UNISTISE BUDUCNOST BH NOGOMETA CUDI ME SAMO DA NIKO IZ NSBIH TO NE VIDI !!!!!
Momak pravi karijeru bez pomoci selektora i reprezentacije a amidzin Maradona uz svu mogucu logistiku ni u Hajduku nista ne napravi.Kad je zadnji put pogodio? Do kraja sezone ce i u Hajduku mjesto izgubiti,da Rapajic koji je legenda Hajduke ne stoji iza njega davno bi ga sutnuli.
Nije to ništa amidzinog malog traži Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Bayern, Inter, Arsenal.. Kažu biće najveći transfer ikada. 200 miliona eura.
Ironija. Drago mi je zbog Ervina, volio bih i u reprezentaciju da se vrati.
Samo se ne vracaj u repku uvjek krene nizbrdo
*bem ti savez i politiku. Kakav igrac. Zgadi mi se kad se sjetim Safetovih izjava zasto odustaje od njega.
Nevjerovatno je da ovaj momak nije išao na SP zbog Vršajevića, Sušića, Vranješa, Hadžića i Šunjića.
uredu za ovu cetvoricu ali sunjic je odigrao solodno cak sta vise neke utakmice odlicno, ne vidim razloga da se oljuje po njemu.
E moj Safete,idiote!