Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Amy je bila velika pjevačica koja će nedostajati cijelom svijetu. Kada sam postigao pogodak imao sam osjećaj da je ona tu sa mnom\", rekao je Matrone. NISI TI DOBAR , ALI NIKAKO !
opsovao bih ali postim ..
Y 3 8 3 M li vam M 4 J K U, u Somaliji je u proteklih 3 mjeseca umrlo 29 hiljada djece i vi i dalje smarate narkomankom.
Ne rise ba, funfara alkoholicarska ak oj eona bila bolesna onda je i moj amidza Redzo bolestan a nije pjandura neobuzdana
trebao je jos pivom zalit i zabost sebi kakvu iglu u nuve, da se zna o kome je rijec :D....
Progovorite mu vi koju.....ja postim pa ne mogu
evo ja ću - puj post takvog postača
Ovi Finci nemaju pametnija posla... sta ce i raditi kad je to treca liga, samo se mogu baviti glupostima.
budala i krivih drva nikad nestati neće
Koji ste vi svi cobani na ovom portalu...talentovana i kreativna dijevojka koja je bila bolestna, i sve sto vi imate da kazete su najplice bljuvotine...kajmacari iz pecina...tu vam je najbolje i da ostanete !!!
degenerik
Narkomanka i alkoholicarka koja nije znala sta ce od mladosti, para i slave, po tome cemo je uvijek pamtiti.
A konja j*bo majku onu bolesnu
Jah fino--cij en ator.ba
kakav de bilde