Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezervirano je to i za zapadnije zemljeo d hrvatske....a hrvatska je uz sloveniju svakako nazapadnija zemlja u ovom usranom dijelu europe...samo nam vi nemojte pametovat od financijama itd....koliko sam primjetio ljudi iz bih dolaze radit i živjet u hrvatsku, a ne hrvati u bosnu
Ajte bosanci, za vas smo amerika. Dođite nam graditi vile po dalmaciji.
hrvatska je zaduzenija od bivse juge a sve vaznije drzavne firme su im privatizovane. hrvatska ako misli zivit od turizma zavrsit ce kao grcka koja je daleko jaca turisticka destinacija od hrvatske.
k vragu, zar je to mogućno? mislio sam da su takve stvari rezervirane isključivo za balkanske zemlje, a ne zapadnoeuropske poput hrvatske. nevjerojatno !
uuu sta se sad hrvatske sponzoruse...za koga ce se sad kaciti:D:D:D
Nas trese od 92. pa evo guramo nekako ;) Nek se ne brinu Hrvati :)
Zar ti troprsti nemas neki vas internet portal gdje se okupljuju svinje poput tebe ?
propadaju klubovi i u mnogo bogatijim zemljama od hrvatske....al hrvatska je svakako švicarska za bih..zato vas se toliko nakotilo ovdje(muslimana i hrvata iz bih)...kompleksašu maleni
Gledamo početak kraja monetarnog sistema.
pitanje je vremena kad ce se ovo desiti i na naših 24%
oni ce ostati sa Dinamom i Hajdukom u ligi,a MI bez i jednog kluba :)
oh bože dragi, naprosto nevjerojatno da se tako nešto dešava u jednoj prebogatoj naprednoj europskoj zemlji poput hrvatske !? do bijesa ! ! !