Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavisi, ako bude sudija igrao za Barcelonu eto im nove titule. U suprotnom ce proci isto kao sto su prosli prosle sedmice protiv Atletica. Volio sam Barcelonu, ali ogadili su mi se nakon svih ovih Neymarovih simulacija.
Ihhh imali su oni aferima i prije Neymara, sve glumacka akademija...
Hajde manje vise svi timovi imaju pokojeg simulatora u svojim redovima. Ali i u simuliranju treba imati neke granice. Ono Neymarovo meni prelazi granice ljudskosti. Prokontale su ga i sudije sto se najbolje vidjelo na onoj utakmici protiv Granade.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oderat ce ih Real veceras...
to macko
Zna li iko na kojem se stadionu igra utakmica ?
Valencia - Mestalla
pa dobro gubitnici uvijek nadju izgovore za poraz tako da me ne cudi sto se mnogi pozivaju na sudije, Neymara i ostale stvari! Real nije dorastao Barceloni i to je cinjenica, sa Ronaldom ili bez njega oni ove sezone ne znaju igrati protiv Barce, sto se pokazalo u prethodna dva el clasica. Bilo kako neka pobijedi bolji ;)
Kako god zavrsilo, kakav god sudija bio, ne mozes nista rec, jer kao i svaka trzavica, trajat ce 2-3 dana i jeb.aji ga. Treba odigrat muski i ne dozvolit da ti sudija kroji ni naprijed ni nazad. Bale, Isco, vi veceras imate prostora da bljesnete jer nema Ronalda. Kad cete, ako ne veceras ?
La decima je ono što je iz sezone u sezonu za Real prioritet broj jedan! CdR nije toliko važan ali bi za Real Madrid bilo izuzetno dobro da ga osvoje zbog samopouzdanja pred mečeve CL protiv Bayerna pogotovo ako ga osvoje bez Ronalda! Realu je ovo treća utakmica bez Ronalda u timu u Primeri su se poigrali protiv Sociedada i Almerie (4:0) dobili obadvije dok se ovi "eksperti" stalno pozivaju na utakmicu u Dortmundu gdje je Real sam sebe pobijedio! Bit će teško i jednima i drugima ali što se mene tiče ja bih volio vidjeti Isca u prvih jedanest Reala!
Real realno!
Ovaj put sudija tu ne moze nista , real osvaja!!
Ako bude Real igrao kao protiv Dortmunda ili Barcelona kao protiv Granade biće teško. Al kao i svaki El clasico biće super utakmica ja se nadam.
Favorit Barca,real može dobiti uz pomoć sudije.
obrnuto
KLIX za vašu informaciju Barcelona je već osvojila trofej ove sezone superkup španjolske protiv atletico madrida.
REAL M. RUTINSKA POBJEDA!!!
GRANADA!!!
OLIMPIK...?
Kralj sjedi u Madridu, ali kraljevi igre su u Barceloni.
Ljubim te. :)
Zna se ko su kraljevi REAL M. <3