Nogomet
8

Finale Kupa BiH besplatno za žene i djecu do 14 godina

Klix.ba
Uzvratna utakmica finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između ekipa Sarajeva i Čelika, bit će odigrana u subotu, 17. maja, sa početkom u 17 sati na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović-Hase.

"Vođeni željom da tribine Olimpijskog stadiona budu što više ispunjene, donesena je odluka da sva djeca uzrasta do 14 godina, kao i žene i djevojke bez obzira na godine, imaju slobodan ulaz na sve tri tribine najvećeg bosanskoherecegovačkog stadiona, dok će klub za ovu utakmicu štampati blizu 20.000 ulaznica", kazao je generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović, uz preporuku kluba da roditelji sa djecom koriste tribinu Zapad, i to ulaze A1 i A2.

Cijene ulaznica za predstojeću finalnu utakmicu članovima kluba su dostupne po sljedećim cijenama:

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 2 KM Tribina "Istok" - 7 KM Tribina "Zapad" - 10 KM

Članovi kluba svoje ulaznice mogu kupiti isključivo u odjelu za članstvo i ulaznice u klupskim prostorijama, u ul. Maršala Tita 38b/I, a više informacija možete dobiti na tel. 033/222-280 ili putem e-maila [email protected].

"Ovim putem podsjećamo sve simpatizere i navijače bordo kluba da je u toku akcija vezana za članstvo u klubu. Naime, FK Sarajevo svim novim članovima, kao i onima koji obnove svoju isteklu članarinu do 16.05.2014. godine, poklanja besplatnu ulaznicu za tribinu 'Istok', 'Zapad' ili tribinu 'Sjever - Vedran Puljić', po želji člana", saopćila je Aida Kadić iz odjela za članstvo FK Sarajevo, uz napomenu da se ulaznice po povoljnijim cijenama mogu kupiti svakim radnim danom u periodu od 9:00 do 17:00 sati od srijede, 14.05.2014. godine do petka, 16.05.2014. godine, kao i na dan utakmice u subotu, 17.05.2014. od 9:00 do 13:00 sati, isključivo u prostorijama Kluba.

Svi oni koji nisu članovi Kluba svoje ulaznice mogu kupiti po cijenama od 4 KM za Tribinu "Sjever Vedran Puljić", 10 KM za Tribinu "Istok" i 15 KM za Tribinu "Zapad", uz napomenu da za utakmice Kupa BiH ne vrijede sezonske i polusezonske ulaznice.

Ulaznice će se u slobodnoj prodaji naći od četvrtka, 15.05.2014. godine putem www.kupikartu.ba, kao i na standardnim prodajnim mjestima kod ovlaštenih prodavača karata u ul. Ferhadija i na platou Skenderija, a na dan utakmice i na prodajnim mjestima ispred Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase".