Nogomet
2

Meč protiv Grka: Ulaznice za članove FK Sarajevo 3, 8 i 10 KM

Klix.ba
U četvrtak, 31. jula, Fudbalski klub Sarajevo igrat će prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu protiv grčkog predstavnika Atromitosa.

Utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" počinje u 20:30 sati, a danas su ulaznice puštene u prodaju.

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice mogu kupiti u odjelu za članstvo, u ulici Maršala Tita 38/b I po sljedećim cijenama:

Za članove FK Sarajevo: tribina sjever "Vedran Puljić" - 3 KM, istok - 8 KM, zapad - 10 KM, zapad - galerija - 20 KM.

U slobodnoj prodaji ulaznice za sve one koji još uvijek nisu članovi kluba: 5 KM (sjever), 10 KM istok, 15 KM zapad i zapad galerija 30 KM.

"Dame kao i djeca do 14 godina sa aktivnom bijelom članskom kartom za ovu utakmicu imat će besplatan ulaz. Pozivamo vas da u odjelu za članstvo FK Sarajevo provjerite da li vam i dalje važi vaša bijela članska karta", saopćeno je iz FK Sarajevo.

Ulaznice u slobodnoj prodaji se mogu kupiti online, putem portala www.kupikartu.ba, kao i na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine.

Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti u oba Bordo Fan Shopa (#1 u prostorijama Kluba u ul. M.Tita 38b/I i #2 u Bezistanu na Baščaršiji) i u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, koje se otvaraju u 18 sati, i bit će otvorene sve do 21 sat.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem apeluje svim navijačima da ulaznice isključivo kupuju kod ovlaštenih prodavača, te da ranije uđu na stadion kako bi izbjegli gužve na ulazu. Kapije našeg najvećeg stadiona se otvaraju u 18:30 sati.