Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa mi nemamo od ovoga i nama je svejedno ko pobjedio a ko izgubio. Ne zamajavajte narod glupostima. Šta je sa našim penzijama što kasne ??
ajde ne seri
@Staropramen Pusti budalu!
..a, ko će vama čitati ovoliki tekst😂😂😂ko Jasi'n, brata'm 😂😂😂😂😂
Idemo Portugal
Ronaldo & Co do pobjede. Znate li da je Ronaldo poslao svoj potpisani dres jednom djecaku u Gorazde? Hej takav superstar poslao dres djetetu u Gorazde. Pa vrijedi zbog tog gesta navijati za Portugal.
Sta je ovo nisam najbolje shvatio vezano za Karima Benzema? Kakve su to pojedinice u bankovnim racunima, sokaci bez rasvjete i mangupsko ponasanje? Dragi novinaru ako to vec jesi potrudi se da budeš koncizniji i ako već zeliš da pišeš na šaljiv i orginalan naćin neka bude i razumljivo široj citalackoj publici.
Kada ce biti finale Bakir, Mile, Dragan, Fahrudin, Mladen, Fadil,itd.😂😂
ima perje da leti kad orao zarije svoje kandže
uzimaju francuzi, realno bolji su, ako zapne pomoci ce im sudije. inace njemacka, italija, cak i hrvatska su vise zasluzile da budu prvaci od francuza, ali to je fudbal
Svaka cast O.T. na fenomenalnim artiklima stvarno uzivam u citanju :D
...naprijed naši.
Vive la France!!!
Ajmo Ronaldo!