Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
INZHAGI JEDNA VELIKA IGRACINA
navijam za Chelsea cijeli svoj zivot ali Milan je za mene uvijek bio nesto posebno! nadam se da ce gospodin ofsajd uspjeti da vrati ovaj veliki klub tamo gdje mu je mjesto..TrueBlue!
Radi kvaliteta Serie A i zanimljivosti takmicenja potreban je jak i konkurentan Milan.
Kralj otpadaka.
klub kao Milan mora imati trenera sa iskustvom..... ovo je opet sve iz supljeg u prazno. Svaka cast Inzaghiju ali nije to to za velicinu kao sto je AC Milan.
Sedorf je ispunio sva ocekivanja tako da se ne glupirajte s takvim stvarima. Uradio je i vise nego sto je mogao sa onom raspustanom bandom od igraca , nema 3 normalna igraca. Ali je zasmetao Galijaniju sto mu nije dao da on odredjuje koja pojacanja mu trebaju kao sto je to do sad radio ,sastavio mu je spisak igraca na koje ne racuna i one koji mu trebaju a ovome pakasu se to nije svidjelo kao ni matorom pedofilu Berluskoniju koji ne da marke u klub , tako da su ga odlucili da nogiraju a dovedu nekog ko ce da vodi tim s onim sto mu oni dovedu i da radi ono sto mu oni govore.
Tako da ce Galijani i Berluskoni da nastave da dovode raspale igrace na posudbu , a da prodaju ono sto najbolje imaju .Trenutno ocekujem da prodaju Balotelija i De Sciglia .
brate kazes banda od igraca,a dalje kazes Baloteli najbolje sto ima......pa to je kreten da ga veceg nema,ddijete koje se docepalo para pa mu mozak izlapio,za svaki klub gdje e bio,njegova prodaja je bila pun pogodak
Promaši nemoguće, a isto tako i pogodi nemoguće. Čudan napadač, ali sigurno legenda.
Od djetinjstva sam simpatizirao Milan i iako mi je i Inzaghi nogometna veličina, smatram da se uprava Milana ponijela krajnje nepošteno prema svojoj legendi Seedorfu. Ako bi iko trebao otići iz Milana, to je uprava na čelu sa Berlusconijem i Gallianijem.
a sto te to cudi, znas da su oni papci uvijek bili i prema svojim najboljim ljudima bili najgori. Zivi primjer su kaka i sheva
navijam za milan.......zeljo pa milan,na dosta utakmica milana sam bio,Berluskoni je stvorio veliki Milan,covjek ulaze svoje pare,igraci budu i odu ali on ce tu biti do kraja.....igraci idu gdje im se vise ponudi,kao kurave,a Berluskoni je tu i kad je dobro i kad je lose,ulaze koliko moze........i zato nije fer,a niste ni vi fer,kad kazete da treba da ode........koliko je legendi bilo i proslo za vrijeme njegove vladavine.......e pa onda zamislite kolika je on legenda AC MILAN-a
sa srećom :)