Nogomet
0

Filip Mihaljević pojačao Široki Brijeg

Piše: A. M.
Filip Mihaljević
Filip Mihaljević
Zagrebački Dinamo i NK Široki Brijeg godinama imaju uspješnu poslovnu saradnju. Najbolji igrači Širokog Brijega po tradiciji završavaju u Maksimiru, dok u suprotnom pravcu redovno idu oni koji u Dinamu nemaju dovoljno prostora za pokazati raskoš svog talenta.

Aktuelni viceprak Bosne i Hercegovine započeo je pripreme za narednu sezonu u kojoj imaju velike ambicije kako u domaćem prvenstvu i Kupu, tako i u Evropskoj ligi, a od ponedjeljka će boraviti na Kupresu. Treneru Slavenu Musi nisu se odazvali Blajić i Plazonić koji su napustili klub, kao ni Hugo Alexandrinho koji je prešao u sarajevski Olimpic, odnosno Krešimir Kordić novi napadač Zrinjskog.

Upražnjeno mjesto u napadu mostarski strateg tako će popuniti angažmanom perspektivnog napadača upravo zagrebačkog Dinama, Filipa Mihaljevića. Mihaljević igra na poziciji centarfora, a prethodno je nastupao kao posuđen igrač u dresu Lokomotive i Sesveta. Prije Mihaljevića, Široki Brijeg je pojačao i defanzivac Neven Laštro koji je došao iz Travnika.