Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka kaseta ima stranu A i stranu B. Mi smo culi jednu stranu,volio bih cuti i drugu. Mada ne vjerujem da bi i jedna bila iskrena,ono bad copy..
Razvalio ga covjek zbog para logicno. Cuj necemo mu isplatiti pare, moras ih isplatiti, pa tuzi ga i uzmi odstetu.
@damir02 boga ti,procitas li ti uopste clanak
@damir02 Dok je igrao za Cluj taj tip mu nije sve platio i sad je sve ponovio,igrac mu je rekao da ce ih prijaviti UEFI,i tad ga je taj lik prvi napao,neka je i ja bih.
Nek si ga uredijo, nece tebi niko davat otkaz
Bošnjo xD
Rumini lazu,sad sam procitao izjavu nogometasa,taj mu nije htio dati place i zaletio se da ga udari,covjek se izmaknuo i opalio ga jednom,imaju video sa kamera.
Neka radi na "Grbavici"na naplatnoj rampi.
Dobrodosao u Vrbanjusu
Dobrodosao u Vrbanjusu
Kakve smo mi jalijaše dovodili majko moja...
Kao mi smo htjeli isplatiti pare ali sad nema sanse.Cuj ofirne price!
U sustini nije pretukao direktora vec samog sebe.Koliki ce mu stupanj povreda biti u buducnosti najbolje ce osjetiti on sam.
on je pretukao direktora a sebe je nakautirao i poslao na BIRO
koji glupson...haha...sad će još kaznu platiti i eto ga u BiH da nama yebe mozak.
Znači mi smo i dobro prošli sa njim hahahahha