Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije zuti kriv krivi su igraci koji jednostavno ne znaju da igraju
Topdjija ma ljudi moramo biti realni nije da se ne bore nego jednostavno igraci na levelu druge lige, ne znaju igrati
Odmah smjeniti ovu ublehu od selektora nakon meca, nebitno koji rezultat bude. Prosinecki i njegovi ujkani iz Zagreba skupa sa Begicem, Dzekom, Spahicem, i menadzerima su unistili ovu reprezentaciju. Hebote, poslali su totalnu trenersku neznalicu da se uci na nasoj reprezentraciji, nakon sto se vec nekoliko puta dokazao kao neuspjesan trener. Vodite ga u Zagreb, nek se tamo uci ,a ne da nam unisti i zadnju sansu za Euro.Nikad vise niko iz Srbije i Hrvatske ne smije da se petlja u BH fudbal.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Za 30 milja mjesecno potpuno al potpuno isto bih bio sposoban voditi repku, realno malo smo bolji od Lihtenstajna i tabela je najrealniji prikaz nase jacine.
@migrantsyriauskbih tačno, neko bi ubio za te pare, meni bi letili po terenu kao kad ih je Ćiro vodio ili ne bi igrali
Nije to do Prosinečkog, to je do manekena.
Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje --- www.2020.na.to
Neobja.snjivo kako nogomet zauzima novinskog prostora Zna se kako se u nas sportmalo ulaze, sta cemo politicari kupuju luksuzne automobile ili idu u safarije Nema novacani za kulturu, posebnofilm u kojem nasi reditelji ali i amateri pokazuju posebnu nadarenost.Eto kod nas weekend posvecen Beogradu od iduce srijede a autori su Enki Bilal odnosno kako se veczove : Enes Bilalovic i Emir Kusturica.Prikazuju se i Savovi a naglasava Ivo Andric.
Zalud i da je selektor zlatan.Sta ocekivati ..igraci- igra ocaj.
nema ovo veze sa prosineckim. proslo je prije njega masa trenera i rezultat je uvjek bio isti!
I u ligi nacija smo imali samo rezultat
Nevjerovatrno je da neko jos uvijek pokusava da brani ovu ublehu od trenera. Pa i ovi kamenjarski srbi, koji bi branili i go_no, samo ako je iz Hrvatske. KAKO MOZETE DA TRAZITE DA NOVU SANSU DOBIJE AMATER PROSINECKI, KOJI JE IZGUBIO U KVALIFIKACIJAMA OD FINSKE, GRCKE I JERMENIJE. I NE SAMO IZGUBIO, VEC DVA KOLA PRIJE KRAJA OSTAO BEZ SANSI ZA PLASMAN. A REALNO I RANIJE. MOMENTALNI OTKAZ DATI ZUTOM, AKO MISLIMO OZBILJNO POKUSATI NESTO U BARAZU.
Mislim da ne mozemo svakako naci puno boljeg od Robija, prvo sto nemamo para da ga platimo, a drugo sto se uvijek trazi neko s kim ce se manipulisati, a verhunsko ime to nece dati, sto naravno nasim celnicima saveza ne pase.
Nije Robi kriv, krivi su naši igrači, jedini je Džeko iskren bio kada je priznao da igrači tvrde da će truditi a vamo sve gore i gore. Ko im je kriv što pojma nemaju kako da igraju.
@gooUser1572445220 Ti si jedan nepismeni i....t. Covjek je dao ostavku. Kakva drzava takav i nogomet iliti football.
Ermin Bičakčić, Ervin Zukanović, Muhamed Bešić Trcerazredni igraci- sta vise ocekivati
Dragi "Bosnjaci"-morate shvatiti da niste"sila" u nogometu!!! Realno govoreci Srbija je bolja od vas, pa su "propali" u kvalifikacijama! Pamet u glavu i malo realnosti!
Barbarez !!!
Aliju Bracu Hadžiosmanovića za selektora!Covjek vodi Vrbanjusu, zasto ne bi vodio reprezentaciju?Uopste se ne salim!Njegovi motivacioni govori igracima su vrh!
ali koje je fajda i da se kvalificiraju kad su tamo reprezentacije tioa Belgija,Engleska,Italija,Njemacka,Francuska,Portugal,Hrvatska,Holandija itd pa to su sve ekipe koje igraju atomski futbal za nas. Nemamo sirinu klupe a i pola standardne postave nisu neka extra klasa tako da bi tamo samo dobili po nosu.
I plus u play offu gostujemo tu prvu odlučujuću jer su svi potencijalni protivnici ispred nas ba listi,sa ovakvom igrom u gostima ne vidim kako možemo pobijediti Vels, S.Irsku,R.Irsku ili Slovačku, ali valja se nadati a i biće do ro za gledanje a tek ako prodjemo u to finale ba neutralnom terenu biće ludilo, možda se ponovi igra onih 85 min sa Italijom,to bi nam bilo dovoljno da odemo na Euro