Ako Inter izgubi od Milana
5
Figo umjesto Stramaccionija na klupi Intera?
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj AKO izgubi od Milana...LOL
nisi ti baš pametan, vjeruj.
Mora da si navijac Juventusa,al samo nesn da ti kazem ponovo su vam iz ledja ponovo vas prate u stop i ponovo ce te kiksati ,a oni vas zgrabiti i to ce biti posljednji udarac Juvetu. Kalcopoli 2 je na vidiku.
kao prvo : glup si kao drugo: ne kontas trece: nikad i neces nema na cemu
Kao prvo: Zasto obajavljujete ove vijesti o interu kad to niko ne cita??? Drugo: Sta je tu čudno sto je inter izgubio od toliko bolje Fiorentine, ocekivan poraz. Treće:inter je i prije ovog kola zaostajao za Juventusom 12 bodova jer je Juventus porazen u Rimu. Hvala