Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve su to odlicni igraci,Ronaldo(steta povreda),Rivaldo,Zidane,Ronaldinho itd ali ono sto se mora priznati ovoj dvojici jeste da niko do sada nije ovako konstantno dobro igrao,10 godina su nedodirljivi...mozda je bilo boljih fudbaler,prije svega Ronaldinho,al nakon 2 sezone zene ga uhakase...tesko da ce se pojaviti ovako uporni kao sto su Messi i Ronaldo
Bravo za komentar, na isti nacin je i Klose rekorder na svjetskim prvenstvima. Nikad nije bio najbolji ali je zato konstatno zabijao. Naravno Miroslavu se i sreca nasmijesila jer je imao dobar tim oko sebe. Konstantnost !
Dosta stvari treba da se poklopi da bi i to postigao,sto ne znaci da je Klose najbolji napadac koji je igrao na svjetskim prvenstvima,dobar tim,konstantno igranje na 3-4 prvenstva,dobre grupe i eto ga...ostvario covjek svoj cilj...samo je glupo ovo uporedjivanje...nikad niko nece moci odrediti ko je bolji,druga vremena i drugi uslovi igranja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
što ne mogu kad ovi penzići smaraju kako je u njhovo vrijeme bilo dobro
Ronaldo stari, Ronaldinho, R. Costa, Zidane, Redondo, Del Piero i dr. mozda nisu bili bolji igraci ali su bili veci jebaci!! Od ove dvojice nista, Messi ozenjen skoro pa serijatski, Ronaldo popio pedalu....djaba im sve!
Rui Costa pao s mosta, došo Figo pa ga digo. Kako god, u vrijeme ove dvojice Figo nikad ne bi primirisao igraču svijeta kao što je bio 2000-te.
Figo lupa. Iz godine u godinu se igra sve bolji nogomet i ne znam na osnovu čega on tvrdi da ova dvojica nebi bili najbolji. Messi je među najboljima svih vremena i zašto ne bi bio 90-ih.
Da Figo igra danas ne bi bio ni medju prvih deset!
ma kakav ronaldo nikakav igrač. da ga ne puštaju da daje golove ne bi mogao igrati ni u mladosti iz velike obarske
Hahaha a dobar si, poceo si da se izvlacis na sale
Figo, Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Del Piero, Maldini, itd....ko nije gledao te igrače i ne zna kako su jaki bili.
Od tih pobrojanih neki još nisu završili karijeru, neki žele da se ponovo aktiviraju a neki su do skora igrali. Samo se klinci ne sjećaju tih.
joj sto sere ovaj levattt... ronaldo i messi su najbolji igraci svih vremena u fudbaluu...kakav ba maradona pele.. to vrijeme je bilo smijesno..
stari ronaldo i Ronaldinho...sa njima Messi....ovaj C.Ronaldo mislim da nije tog ranga...ali ipak si u pravu. Nego mogu ih slusat kad pocnu Pele-a i ostale nabrajat, kad odbrambeni igraci pruzali nogu pa ako uhvate uhvate ako ne onda nista. Najmsijesnije mi je kad neko spomene Beckenbauer-a
Figo je odvratan tip. Ovakav komentar moze dati samo neko koji je htio biti najbolji a nikad nije uspio, pa se sada tjesi kako ni ova dvojica nisu. kao bajagi ni oni nebi prosli kad vec ja nisam mogao.....bilo izvanredni igraca al nazalost su se drzali samo kratko. mislim prije svega na Ronaldinha. Igrac kao Zidane, koji jeste uspio biti godinama na vrhu se jednostavno ne moze sporediti sa Messi-jem ili Ronaldom. Stari Ronaldo je bio ekstra slucaj. Nonstop povrijedjan, uvijek se vracao.....al mislim ipak da pogotovu Messi spada medju najbolje svih vremena zajedno sa Ronaldom starim i Ronaldinhom. C.Ronaldo, koji mozda jeste zasluzio titulu igraca godine, ipak ne spada u tu kategoriju!
Pa sigurno je da su debeli Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho & Co. bolji od Penalda, dok se Messi moze samo porediti sa Peleom i Maradonom
Vi znate kakav ne pele bio, i maradona, eh da mi je bog dao da budem los igrac kao ronaldo