Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko im je kriv, sto nisu organizovali svijetsko prvenstvo u BH :)
jes da su u BiH organizovali. politicari bi lapili pare i obecali stadione. a tik pred svijetsko bi onda pojedine stranke jednu drugu okrivile sto nema stadiona. onda bi dodik rekao kako njega ne zanima prvenstvo u BiH nego samo u RS ali prethodno je i on ukro koji euro u dzep. mislim nista novo :D
Ako nije sve spremno kazu svijetsko se prebacuje u BiH... Kod nas su uslovi super i sve je spremno za festu... Stadioni su napravljeni prema najsavremenijim specifikacijama eko turizma i pri njihovom stvaranju dalo se najvise paznje da se sto manje betona koristi i drugih materiala stetnih za okolinu. Osim toga i trava je 100% bioloska - autenticna kao na svakoj padini ili polju.
Ajde ba požuri malo
Dobro je pa nismo mi domaćini. Kasnio bi im prijenos 4-5 godina.