Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo tehnologija nego ljudi koji gledaju jave da je bio ofsajd
hahahahahahahahaha
odlična stvar
A đe je ovo protiv Nigerije???
ovo samo primjenjivati u slučaju pogotka...da li ga priznati ili ne. Ako sudije sviraju offside a ne bude pogodak,onda ništa. Ne zaustavljati igru da se dokaže da su pogriješili ili ispravno postupili ako nije pao gol
ovo je super stvar. francuzima je poništen neregularan gol - ispravno (sudija pogriješio jer nije digo zastavicu). špancima je drugi gol najprije dosuđen ofsajd (sudija pogriješio jer je digo zastavicu) i naknadno se utvrdilo da nije bio gol. bile bi dvije velike neregularne odluke koje bi značajno promijenile tok utakmice, tako da je za mene ovo napredak u fudbalu. hajd tamo neki korner, faul, enac, ali penal i gol, to bi trebalo biti obuhvaćeno ovim pravilom.
O ovome sam govorio još za vrijeme svjetskog prvenstva. Ako se ovo uvede nastavit ću gledati fudbal. Kladionice neće moći raditi što su radile do sada
Ovo je cista prodaja linijskog sudije. Mogu misliti kako mu je ruzan osjecaj kad ga izprave.
NIJE BIO OFFSIDE ! ...protiv Nigerije ! Peteru O'Toole , zenu ti natakarim !
sorry, mislio sam na Peter O'Leary...O'Toole je glumac.
NIGERIJA NA APARATIMA :P
Nova tehnologija zvana slow motion.
Sistem će biti dosta pravedniji,samo treba biti malo brža reakcija glavnog sudije,najvjerovatnije da će to kasnije usavršiti.
Ovo je prava stvar! Treba se uvoditi svugdje sto prije!
Dobro, sad ce sve biti po p.s.-u i neće biti sviranja penala za Barsu
Real*
Kako su krenuli za koju godinu ce biti kosevi umjesto golova
il ce dronovi da sude utakmicu
Pa ako ovo uvedu, nece barca nikog pobijediti
mislio si reći real?
Šteta, upropastise igru..
Pravda prije svega. Upropastise igru sa golovima iz ofsajda, pogresno dosviranim penalima i ostalim stvarima...
555-333
Nije bio offside protiv Nigerije