Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo odrzavanje u kasnu jesen bi poremetilo mnogo sta, od domacih liga (mozda najmanji problem) ali sta sa ligom "Sampinjona"? Opet bio su ljeti na tom porucju - ma nema ljudi ono moze covjek ako hoda i seta uzivati na +45 ali da trce i to sve, ma ima da skapaju. Pa arapi koji tu svako ljeto zive samo se valjalju i leze. Opet te price o klimatizovanim stadionima, gdje bi temp. bila oko 25 je ludnica za sve sa 25 na 45 ili 50 - obolili bi sve od reda. Kupio katar za masne pare, a stad i Fifa vidi sta je problem ;) A onda Katar je jaka ekipa, da ce u historij WC biti najgora prestava domacina, pa njima nece ni Tahiti bit ravan. Zadnju utakmicu u ovom ciklusu kvalifikacija za WC jih nabio Uzbekistan 6-0.
valja to docekati ;)
fifa nije rekla INSALLAH,
Ja mislim da ce vam ovo biti dovoljno :D Grad Lusail u kojem će se igrati finale svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine u Kataru, za sada još uvek ne postoji. http://en.wikipedia.org/wiki/Lusail
Ma Katar je jedna velika pustinja. Imaju par ogromnih gradova, a ostatak teritorije je pustoš. Ali ako uspiju izgraditi onakve stadione kao što je predstavljeno na grafici, sa svim prilazima i ostalim detaljima, mislim da bi to moglo biti najbolje SP svih vremena (ukoliko se bude igralo zimi, jer ako bude ljeti, ima da svi izdahnu).
Pare nisu problem,para ima :D
Para buši gdje burgija ne može.