Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vida je glupko, tu nema dileme. Vidio sam da su Rusi digli dosta galame oko te objave Mislim, eliminiraš domaćina, i onda - ničim izazvan, potpaljuješ vatru Stvarno inteligentno...
OVAJ VIDA IMA KOEFICIJENT INTELIGENCIJE NULA VIDIS DA JE RETARD,TREBA POSLAT KOZAKE DA MU BUBREG IZBIJU
Zamisli da Nemci u sred Rusije govore "hail Hitler". Jos kazu Rusi napadju sto je to izreceno. Verovatno si Hrvat, pa ti je ovo sasvim normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nečete u Donjetsk niste ni prije, baci bombu goni bandu preko Djneparda
Srbi se propinju na svaku viest o hrvatskoj reprezentaciji, kao da se nih nešto pita. Kog briga za vaše komplekse jer ste tako rano ispali? Valjda se bolje osjećate kad pljujete nama?
Bravo HR uvijek vjerni .
Tko je to pjevao, gdje? Izmišljaš kojekakve gluposti isto kao i nebuloza sa staljingradom. Tko vas uopće spominje? Niste nikakav faktor na ovom svjetskom prvenstvu, šiptari su vas pregazili kao plitak potok i svi smo vidjeli kako ste jadno igrali. Od čega se vi to branite? Od našeg uspjeha? Vi ste samo obični, mali provokatori, kojim jedino preostaje trolati po netu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vida, Mandzukic, Modric k’o djeca od avatara...grdni li su majko mila...
Ovo je glup potez, pa hrvatski navijači još se nalaze u Rusiji, Putin je osjetljiv na Ukrajinu.
Ponestaje aparata u Svrbiji..Ceo svet se urotio protiv Srba,pocevsi od Bricha do Fife. Posljednja dva tjedna trofazni su u ozbiljnom problemu,prvo su bili Nigerijci,onda Argentinci,pa su im braca bili i Islandjani,Danci,i Rusi koji ih ne sljive pet posto.U srijedu su im braca Englezi,stvarno ovih Srba ima vise neg Kineza ali nikako da pogode iz prve.Bili i ostali samo Beogradski pasaluk.
ako osvojimo treba napravit jedan veliki ustaski dernek.
@bakejedetops napicemo se i pjevat ustaske pjesme.
Ko ne zna sta je medjunacionalna mrznja nek ode na Kurir portal i bi ce mu jasnno.
zar nije međunarodna zajednica nametnula sankcije rusiji baš zbog ukrajine? zašto onda kazniti Vidu?
VIDA SVAKA CAST BRANIS OKUPIRANU ZEMLJU OD RUSKIH BOLESNIH KOMUNJARA KOJI KRIM PRISVOJISE SEBI I NARAVNO VIDA JE IGRAO DUGO U KIJEVSKOM DINAMU MILIONE ZARADIO - BRAVO VIDA
Prihvaceni dobro u Rusiji, proso u polufinale i sad fasista provocira. Izuzetan glupan....pokazao pravo lice. Sad ce vas tuci.
ma ja bolan nek ih potruju kao svoje po Engleskoj:)))
Rusi su zaslužili više poštovanja !!!
Bas idiotsko ponasanje.Dobro da nije bokser fasovo.
Faca mu govori da je glup i da su ga roditelji tukli,
Slava Ukrajini!
Bravo vida hajmo komsije do finala