Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadžiću doji ga, to ti jedino preostaje... Kosovo je nezavisna republika...hohohohohohoohohohohohohohoho A vi ga samo mozete da kmečite ko sto ste naucili, hELJP HELJPPP i da naricete... a ovi za bh entitet rs, njima jedino preostaje da se bave poljoprivredom, disciplinama okopvanje krompira, i disciplinom mladi luk... Eno i Brcko Distrikt hoce da ima reprezentaciju hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha Majke mi, dobro je pa ima ovakvih clanaka, jedan od onih koji me do suza nasmijaju !
komedija, pa kada smo mi trebali uci u uefa-u kao punopravni clan tadasnji njen predsjednik sepp blatter nije do dopustio, ali nas je primila fifa i njen legendarni predsjednik lenard johanson. Sto se tice kosova pa nisu ni skotska, ni wales, ni engleska, ni sjeverna irska, clanice un nego ujedinjeno kraljevstvo pa opet igraju separatno kao reprezentacije. Sto se tice krivoslavnih smrda bolje bi im bilo da se smire i da ne diraju lava dok spava kad mi ne diramo misa dok pi.sa
Nerazumjijem sta je sporno? Prosle godine se odigrala prijateljska kosarkaska utakmica izmedju Kosova i Rumunije. Srbi se tad nisu dizali a sad smeta fudbal. Da li je fudbal neka sveta stvar????
Za dadu bl i ostale RS sanjare..... Igrajte sa Izraelom dabog da odigrali na jesen volio bi vise nego ista Ali zapamtite preko 150 zemalja ocekuje da istu takvu\" politicko-prijateljsku\" utakmicu odigra sa Palestinom. Sad se upitajte neandertalci hoce Li cifuti odigrati tu famoznu utakmicu sa vama.....
Zagorje-Istra
Slavonija-Kroacija
Lika-Banija
Dalmacija-Dubrovačka Republika
@mosa dajan, evo za tebe neodrezanog ili neobrazovanog nisam bas dobro razumio jedan link; http://www.benevolencija.eu.org/content/view/143/72/
Dje se ovdje more povratit...
Samo za one koji ne znaju, a raduju se citat iz klixa \"Loša stvar je što je Kosovo dobilo tu mogućnost, ali je to plus za Republiku Srpsku i sada se možemo nadati utakmicama naše reprezentacije. Očekujem pomoć drugih saveza, a Srbija do sada nije mogla lobirati za nas, jer se nalazila u delikatnoj situaciji” pa navijajte slobodno onda za Kosovo, a mi ćemo za RS:)
Sarajevo East - Sarajevo Middle East Republik of Forest - Republik of Knin Frontier
Obrazani pedercicu tebi ozbiljno preporucujem da se obrazujes i nesto naucis ,ne lupetaj kapitalne gluposti i jos nesto posjeti psihijatra mahalac primitivni !
Nogomet ...duznosnik ..cimbenik...sve same bosnjacke reci..iz bogatog vam jezika starog hiljadu godina
Odobravanje Kosovu punopravnog članstva u UEFA-i ne dolazi u obzir jer to jasno krši pravila te organizacije prema kojima samo država koju kao neovisnu priznaje UN može postati članica\", napisao je Karadžić na stranicama Srbijanskog nogometnog saveza. I sad neka SEJDE iz Sumske traze da igraju utakmice.
vojvodina - kosovo sandzak s pobjednikom