Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako izrael može dase takmiči u evropi???Idite i takmičite se s Iranom ako smijete ili Irakom gdje i pripadate CIONISTI!!!Hoće li vam amerika i u ovome pomoći da se utakmica ponovo odigra pa ako opet izgubite onda napadnite neku zemlju iz osvete!fuj ljudi
NAMA EVROPLJANIMA NETREBA IZRAEL U BOLO KOJEM SPORTU ,KO GA NAMA DADE NEKA IGRA SA KOMSIJAMA U SVOM KONTINENTU????
Vidio sam da to grcki navijaci rade na kosarci masovno... i to navijaci panatenaikosa.. zelenim laserima.. kad igrac izvodi slobodna a na stadionu :D lol... prvo sto im je golman okrenut ledjima.. drugo ovima sa strane je predaleko.. zato... cifuti... mrs u aziju..
Pokakvom pravilu izrael moze igrati u evropi? Bijeli ashenezi jevreji. Mogla bi i juznoafricka republika da igra isto. Cudi me da nema i Australije.
DE BA, KAKAV LASER MOJI IZRAELĆANI?? GRCI VAS PODERALI KO LJESU I VI SAD PLAČETE?? ;-) EEEEEE, PA NE IDE TO TAKO... I DA VAM KAŽEM DA SE LIJEPO PREBACITE U AZIJU NA KVALIFIKACIJE, JER STE GEOGRAFSKI U AZIJI ;-)
E jest vala bas .Ti cifuta mi pun k...c .Sve oni pa oni .E sto jos jednom amisza hilmo ustane pa ih opet strpa u dahau auschwitz itd ma pomoglo bi mu pola dunjaluka sad .
a da je nasem doorman-u tako malo neko laserom šaro po okama, znate ko bi dobio po usima-mi....nema veze sto su oni krivi, mi bismo ispastali....joj izrael...kome je ta zemlja dobro donijela?