Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je shampion po tom pitanju.
Najviše rasizma ima u Italiji i Francuskoj, no prolazi se preko toga, glavno da se nas balkance j ebe u mozak konstantno.
Srbi nikad nisu bili rasisti, Srbi su NACIONALISTI. Dobri smo sa onima koji su dobri prema nama, mrzimo one koji mrze nas, ne gledamo boju koze niti religiju
srbi nisu nacionalisti, več šovinisti i to onaj najgori oblik poznat po sintagmi "nebeski narod", "superioran prema drugim narodima, ugnjetači i porobljivači". Za vas nije isključivo bitan pojam domoljublja, već negativistički odnos prema drugim narodima.
"FIFA planira formiranje tabele zemalja na osnovu rasizma u sportu" FORMIRAJTE TABELE NA OSNOVU NACIONALIZMA, TU BI MI BILI PRVI
SRBI SU PONOSAN NAROD KOJI JE IZ SVOJIH REDOVA OHRANIO NAJBOLJEG NAUČNIKA SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak)
Dobro. štaćemo sad?
Nemate Nobelovca ,nemate ni Oskarovca sad plačite i recite da je svijet nepravedan a da ste vi prosvjetitelji 21 st.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sreca kod nas nema rasista kod nas su samo nacionalisti
Pa, ne znam gdje bih svrstao onu podjelu u nashem narodu tipa 'seljak' i ko fol 'gradjanin' (mada je po meni ovaj sa asfalta koji potencira ovakve teme veci seljak). Kada bi malo ozbiljnije analizirali ovu tematiku uvidjeli bi da smo i mi duboko zaglibili i nismo daleko od rasista.
kod drugih rasizam i nacionalizam dolaze sa ulice, a kod nas iz kabineta
mrzim rasizem vise od crnaca
ehhhh, evo nam opet top ten ranking
Nedo im bog da stave bosnu