Razoren u napadima Izraela
3
FIFA obnavlja stadion u Gazi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti kakvih sankcija za Izrael kada je u pitanju FIFA?
FREE PALESTINE
bili ste mi mrski zbog namjestanja utakmica, lobiranja i ostalog, ali za ovaj potez svaka cast, respect...Podsjeca li vas ovo gore navedeno na nesto ;)
@@robespierre konju pitarski, ja sam za to da se i vama napravi jedan fin FUDBALSKI stadion, da ne igrate na onom olimpijskom lavoru, nisam iskompleksirani papak kao ti, morala nam je ciganska UEFA pomoći oko stadiona, ali nisu, a u Palestini daju pare kako bi se neutralisala šteta napravljena od strane Ćifuta. Pozz ostalim normalnim komšijama, zajedno protiv malverzavija ! ! !
@Robespierre Koliko ste do sada novca dali Vukasovicu, mogli ste Wenbley napraviti.
Ajd ne rise kad je grbavica bila sređen stadion?Jesu li cetalji srusili lim sa zapada pa se jos nije naslo srestava da se vrati na mjesto?Tolike se pare daju Vukasovicu,skakicu i ostalim đilkošima ,a nemoze dat 500 maraka da maistori zavrenu 10 sarafa.
kad su četalji razrušili Grbavicu od FIFE ni mukaet, fuj bando pogana !
Sahta, sahta Izrael!
Baš im stadion treba, sve ostalo im jednostavno cvjeta još je ostao samo stadion.
FIFA idi u PM.kako licemjerno od vas.Treba stadion obnovit da bi se mogao raketirat za vrijeme kakve utakmice,a prije toga dat besplatne ulaznice palestinskim školarcima da idu na utakmicu.J.E.B.E.M vam majku bezobraznu.
Samo jedno pitanje,..gdje padoshe te..Fajr5 rakete...koga ubishe i shta razorishe...