Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo 100 % a ko zeli da se kladi u ozbiljne novce neka se javi , dat cu mu dobro kvotu!
Mbappe
Onog kepeca malog, i onog pederastog manekena će nominovat i kad se penzionisu...onako više iznavike
ovaj Kane prevara od igraca, cuj on medju deset hahahahahahahha....
Ramosa za najbolji wrestling.
Salah će osvojiti. Jeste li primijetili kako, bez obzira na sav loš 'publicitet', i propagandu protiv islama i muslimana, islam se širi, a muslimani su sve popularniji. I stoga kažem, idimo u zemlje gdje nema muslimana, pokrivenih žena, pa će se nemuslimani naviknuti da smo svugdje. Pozdrav svima :D
HAHAHAHHA...Take a pill.
@Rumi Pozdrav i tebi, jebbem ti svu familiju
Salah će osvojiti.
Luka ili Ronaldo. Mbappe će svakako u budućnosti uzeti par komada. A Messi? I ako sam navijač Reala, da se mene pita on bi je dobio. Frajer je izmislio Barci dvije titule ove godine.
Salaaah❤️❤️
Eden Hazard
Po mom (skromnom) misljenju: 1.Criatiano Ronaldo; 2.Mohamed Salah; 3. Luka Modric/Kevin De Bruyne
Mislim da ce tako i bit.
po kojem kriteriju broj 1?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hazard ili Modric
Uspjeh sa klubom i reprezentacijom - Modric, Uspjeh sa klubom i licna statistika - Ronaldo i Messi (Liga prvaka odnosno spanska liga), Uspjeh sa reprezentacijom Mbappe!
Uspjeh sa klubom i reprezentacijom - Varane.
Hazard?!
Da se gledalo samo do svjetskog prvenstva bio bi Salah bez dileme. Da se gledalo samo Svjetsko prvenstvo Mbappe ili Modric. A ovako na kraju ce opet Ronaldo. Više je od Messija pokazao ove sezone.
ma po cemu je vise pokazao od messija?
Ti buraz nisi pratio fudbal uopste prosle sezone