Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javier Mascherano na listi-niđe veze
Moje mišljenje da će jedna od ovih nadolazećih "mašina" osvojit zlatnu kao što su: Hazard, Neymar, Pogba. Bio bi red da se malo promjeni, ne samo ronaldo i messi...
Ja mislim da Ronaldo ili Ibrahiomovic treb pobijedit. Ronaldo ima jacu ekipu iza sebe sato bolji rezultat dahje, ibra skore sve sam zavrsava , nije PSGs neka ekipa extra
haha skoro pa cjela prva postava bayerna
Ronaldo je trenutno naj bolji...a kome je dosadno nek negleda fudbal...covjek je zasluzio, sta bi kad je tako
Slažem se, samo brate pola tog uspjeha ima zahvaljujući penalima, realno! Uporedi Ronalda u dresu Portugala i Reala, dva različita svijeta.
malo je pretjerano kad kazes da su samo penali...al sigurno ima veze sa tim da su u realu bolji igraci nego u portugalu, i da mu je zbog Toga lakse u realu...al ipak kad gledas, samo mu Hazard je trenutno ravan i Niko vise...(moje misljene)
Neuer i Anceloti.
Ne kontam zasto je james rodriges na ovoj listi? Sta je to posebno uradio osim na par utakmica na svijetskom?
Dobre igre u Monacu i najbolji strijelac svjetskog prvenstva.
Ma nije sta posebno ni igrao u monacu, cak su bili govori da je greska da su ga kupili
a TSS
Ma dajte ovi izbori su toliko bezveze ili poklanjaju Ronaldu ili Messiu, prosle godine je trebao Ribery dobit a dobio Ronaldo nigdje veze, ove sezone ce vjerovatno opet Ronaldo zbog uspjeha sa Realom u LP-a, potpuno ce zanemarit SP, gdje je Messi proglasen za najboljeg igraca a realno Robben je odigrao fenomelano ali eto, zbog toga i kazem ne moze niko drugi od ove dvojice, igraci poput Xavi, Inieste,Riberya,Robbena pa i jedan Lahm su sigurno u istoj mjeri zasluzili ove trofeje ali sta ocekivati od jedne institucije u kojoj je senilan starac poput Blattera glavni
Jarane ja ne razumijem kako ti mozes reci da je ribery vise zasluzio zlatnu loptu od ronalda i messija?? Sta je to ribery uradio toliko cudesno da je zasluzuje? Ronaldo i messi imaju 3 put bolji ucinak od njega i sad on fol bolji od njih?? Pricas nesta ko je bio dobar na svjetskom i tako dalje. Pa ronaldo i messi igraju po 60 utakmica na naj vecem nivou u godini, i ti bi sad uzeo onih 5-6 utakmica na svijetskom prvenstvu i stavio ispred tog. I to mi je nesta naj gluplje kad neko kaze pa osvojio je prvenstvo ili nesta tako, pa nije sam igrao protiv 11 igraca pa osvojio. Mozda bi to klub uradio i bez njega..
Cini mi se da dosta od ovoga sto sam napisao nisi razumio, poenta je u tome da nema smisla da dva igraca dobivaju nagrade svake godine a pored njih imas dosta kvalitetnih igraca koji istu nagradu zasluzuju a isto tako i Ribery i Robben igraju po 50 do 55 tekmi u sezoni razlika je samo u vecem broju prvenstvenih tekmi ali nije bitno nije rijec samo o Riberyu, pored Messia i Ronalda imas barem 7 ili 8 igraca koji zasluzuju nagradu a za proslu sezonu Ribery je osvojio sve sto postoji a Ronlado nista i opet su njeg izabrali a ako stvarno smatras da SP ne bi trebalo da ima znacajan udio u ovoj nagradi nemamo sta se raspravljati nekada je krucijalan udio bi rezultat na SP, recimo kad je Cannavaro osvojio 2006 itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cristiano Ronaldo zasluzuje da osvoji zlatnu loptu jer sezonu je poceo izvanredno !
Pa bolan nagrada se dodjeljuje za prošlu sezonu, kakve veze ova ima morbidu
Jest ovo postalo dosadno boga mi. Prave Bogove od njih.
Ako ćemo realno, svake godine kad je svjetsko prvenstvo, titulu najboljeg bi trebao dobiti neko iz pobjedničke reprezentacije. Eto neka titula svjetskog prvaka nosi 50%, liga prvaka 20%, domaća liga 20% i kup 10%. Titulu najboljeg igrača svijeta bi trebao dobiti Muller, Lahm, Gotze ili Neuer. Ali ne, oni nisu interesantni Fifinoj mašineriji zgrtanja eura kao Penaldo ili onaj mali peder, jer na koga će djeca drkati ako neće na njih.
Zbog cega bi nagradu dobio bilo ko od tih tvojih navedenih? Kao pojedinci su totalno nebitni, to sto su bili dio dobrog kolektiva to je druga stvar. A ovo je nagrada za pojedinca, ne za citav kolektiv. Za taj svoj uspjeh su vec dobili nagradu, a ovo je nesto sasvim drugo. Uporedi statistiku svakog od tih igraca sa Ronaldom i Messijem i bice ti kristalno jasno zasto nagradu odnose ova dvojica a ti tvoji pijuni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pape nominovan za najboljeg trenera. Razlog sistemsko uništavanje onog što je najbolje u državi Bosni i Hercegovini
to je već u kategoriji zlatni šuškavac :)