Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudbal je to, jedan duel i donji si... Nije balet a i balet zna bit opasan...
nije udaranja bilo.
meni vise pun qrac ovog neymara.svaki dan novi clanak o njemu.halooo koliko ljudi i djece zive na rubu egzistencije pa ne pisete o njima,sta mi imamo od neymara?!ne zasluzuje ovoliku pazbju.bolje da pisete o svakodnevnici u BiH.
disciplina kitchme
Ako je od ovog mogao ostati invalid onda je to stalna opasnost u fudbalu. Stalno igrači skaču jedan drugom na leđa u pokušaju da udare loptu glavom. Istina, ovo je bilo nepotrebno i besmisleno, ali pričam o riziku koji navodno postoji. Opet, iz prakse znamo da ne postoji ijedan slučaj kad je igrač radi udarca u kičmu ostao nepokretan, a fudbal se igra 100 godina. Tako da pretpostavljam da su ovo brazilska uvećavanja i jadikovanja. Vjerujem da će proći Njemačku, a alibi za poraz već imaju tako da im je lakše igrati.
Da je klizeci start bio ok,ali lik skoci i nabije mu koljeno u kicmu, to vise fudbal nije.Da ga je potrefio u neko drugo mjesto kicme covjek bi ostao nepokretan..
Eto brazilci igrali fino, trebali su 3 crvena popušit protiv Kolumbije
Pa trebali su ne kazem nista,sta se palis;) da je bilo ko igrao nije bitno onako udaranje treba kaznit .
A onaj što je ujeo može? Ne branim Suareza, neka su ga isključili, ali posljedice koje je Zuniga ostavio su mnogo teže od ugriza. FIFA baš mlati ko Maksim po diviziji.