Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to su pravila igre ljudi... da FIFA i UEFA igra \'fair-play\' ne bi onda namjestala izvlacenje za baraz... da FIFA UEFA igra \'fair-play\' ne bi suci onako sudili kao sto sude... business je to prevelik ljudi i nista se ne ostavlja slucaju. zasto bi pare od SP u Africi isle van EU, tamo nekoj Rusiji, Ukrajini ili BiH?!? sve to samo znaci da treba biti 5 puta bolji da bi se proslo, a mi to mozemo ljudi!!!
I tebi je doslo iz guzice u glavu......Ma treba napraviti novu postenu fudbalsku organizaciju tako da u FIFA-i samo ostanu Francuzi i Englezi pa nek\' se igraju sami sa sobom... pihcka li im materina......
Naravno, nisu htjeli ni vas ni BiH, djubrad, kod vas se to jos jasnije vidjelo - ne svirati ono igranje rukom, pffff!! A kod nas se vidjelo u kartonima i sviranjima bespotrebnim, a da je Portugalu trebalo jos, i kod nas bi se presutjelo neko igranje rukom ili nesto slicno!! SP je PRODANA PREDSTAVA, a ne veliko svjetsko takmicenje!!
Poznato mi ovo.
Po meni bi i naši igrači a i Čiro trebali u svim budučim izjavama stranim medijima napomenuti i suđenje protiv BiH koja je oštečena kao i Irska , preočito je bilo suđenje u korist portugala.
Nije to nista kako su nasu Bosnu ostetile sudije za dva auta.
za njega kazna najmanje 3 utakmice u narednom ciklusu kvalifikacija, zbog izjave, a za anrija (nakon oficijelne provjere snimljenog materijala) 6 mjeseci zabrane reprezentativnih nastupa, tako da može nastupati u JAR. licemjerno, u stilu fife.
Bola ko će vas..teroristi!!!
Niko nas nece, bas smo jadni smrc smrc kenj kenj ...